- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
válasz
Fecogame #196 üzenetére
Megvettem, KÖSZ a tesztet és az ajánlásokat!
Kb. 2 hete használom Redmi Buds 4 Pro-t váltott.
Alapból hangosabb annál és tényleg sokáig bírja: kb. egy teljes feltöltés után 1-1 hétig használtam, bár ált. 1 nap csak az egyik fülemben van és sokszor a zajcsökkentést is bekapcsolom.
Fontos még, hogy külön megnyomva a fülemben, néha be kell kapcsolni, mert akkukímélés miatt kikapcsol, ha nem párosítom, vagy kikapcsolom egy időre.
Egyelőre csak Podcast-okat hallgatok rajta, sokszor bringázás közben és nagyon jól szól, DE ha fúj a szél, akkor kb. semmit sem ér a zajcsökkentés, hiába adaptív, vagy külön a szél elleni, de nem hallott a másik fél telefonhívás közben.
Különben valamennyit erősít/javít a zajcsökkentés csak nyilván nem tud mindent elnyomni, érdemes használni, főleg pld. beszédet kiemel.
Az EQ-t még nem egyéniesítettem, mert ahhoz nagy csend kell: elsőre nem is hallottam, hogy mit kéne hallanomaztán nagyon odafigyelve már igen.
Nagyon jó az EarFun-alkalmazás
Hasznos a csörgés, ha az ember nem találja, de ha már nem csatlakozik, vagy lemerült, akkor nem csörög. EZEN Kéne javítani, mert azért annyira nem olcsó, hogy az ember simán elhagyhassa.
Negatív még, hogy ha pld. fülemben van és tömegközlekedek, de BT nincs párosítva/bekapcsolva a telón (akku-kimélés), akkor más telókra rákapcsolódik és engedélyem nélkül elkezd szólni a fülemben vkinek a zenéje
Elégedett vásárló vagyok, nehezen esik ki a fülemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest