- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Be van, vagyis volt kapcsolva persze. Csatlakozott is mindkét eszközhöz, de nem váltott köztük, fixen a box hangja hallatszott csak a fülesben. Ha meg a telefonról indítottam valami médialejátszást, akkor elindult, majd pár másodperc múlva megállt. Gondolom amiatt, mert nem tudta kiküldeni a hangot a fülesre.
-
Yeffy
veterán
neztem azt is, de egyreszt (most) 2x annyiba kerulne, mint az AP3 kedvezmennyel, masreszt nem tud aptX-et, plane nem Adaptive-ot. egyik fo ok volt, amiert anno ezt valasztottam. ugyh egyelore maradok ennel.
max, ha megint besz@rik gariido alatt, megy vissza ismet, aztan nezek valami mast.
-
gaborino986
tag
0.2.7-es elvben legfrisebb verzió van fenn, most annyit csináltam, hogy kikapcsoltam a dual connection-t, majd újracsatlakoztattam a laptopra, de addig nem észlelte, míg a telefonról le nem választottam. A gépen jó volt, majd utána onnan is leválasztva és utána a telóra csatlakoztatva ismét jó volt.
LDAC tiltva van mert az aptx és aptx adaptive van engedélyezve.
Köszi, meglátjuk ez jó lesz-e így. -
patex1983
őstag
Fasza, hogy épp a beszéd minősége miatt vettem meg, mivel a cikk videójában a kolléga elvileg utcazajos környezetben beszélt az elején. Na mondom tök jó, semmi nem hallatszik a háttérzajból, ez kell nekem....
Erre tessék, hulladék ez is, mint a többi a hasonló kategóriájú cucc.... Kínai lom. Szól, ennyit tud, de a mikrofon az inkább ne is lenne benne....
Úgy néz ki, utcára is muszáj lesz egy Plantronics, vagy Jabra, ha az ember élhető minőségű hívásokat akar lebonyolítani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest