Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a tws eszköz frissítette a szoftverét ... " – most akkor a füles frissült? És a frissítés óta nem elérhető az LDAC, ami eddig volt? Típus?
"Alapvetően furcsálltam, hogy egy általam sosem használt menüt keressek fel ... "
Nem kell, ill. általában az LDAC ↔ SBC / AAC közötti átkapcsolást a füles szoftverében kell elvégezni." ... a megfelelő fülest és örül a dacnak, pedig nincs is aktiválva."
Ezt nem értem. Hogy jön ide a DAC (digital to analog converter)?[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes. Én tuti nem hagynám ennyiben, és írnék az eladónak / gyártónak ...
#23 tomp
" ... miért lenne benne egy LHDC szürkén jelezve ... "
" ... a Samsung tableten és ugyan így ezt a hülye szöveget írja ... "
Mondom, teljes az összevisszaság." ... az LHDC eleve nem az android része ... "
Viszont az LC3 codec – ha jól emlékszem – bt. 5.2 óra része a szabványnak. Ehhez képest én egyetlen telefonról sem hallottam, ami támogatná.#24 Hieronymus
Értem, amit mondasz, és eddig én is így értettem.
A felsoroltakon kívül lehet még olyan codec, amit a füles igen, de a telefon nem támogat. Csatlakoztatott füles esetén viszont a kiszürkítettet nem támogatja az adott füles.Mégis ott van ez a félrevezető szöveg, amit már angolul és magyarul is idéztem:
"Wenn etwas ausgegraut ist, wird es nicht vom Smartphone oder Headset unterstützt"[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az Earfun (az anyacég) kérte, hogy tüntessük fel a hazai forgalmazót is. Rákérdezek a gari témájára.
Meg is jött a válasz: ami kintről rendelsz, azt a nemzetközi Earfun csapat intézi, amit itthon veszel, azt pedig az itteniek.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
<Adamsky>
nagyúr
-
-
K82
őstag
Egy "öreg" és alsóbb kategóriás Sennheiser CX 6.00 fülhallgató mellé akartam egy ANC-s fejhallgatót, az 56€-s ár pedig csábító volt úgy h ott van a rengeteg plecsni amit kapott. A minőségével nincs bajom, nem fájóan olcsó műanyag, kényelmes hordani. Annyira nem vagyok vájtfülű de vannak amikek hallok a Sennheiserben a Wave Pro-ban pedig nem. Egyszerűen nem tetszik a hangja, ezért írtam h kinek mi. Olyasmi mint a vörösbor amikor olvasod h testes tanninok, gyümölcsös lecsengés, nagyon kellemes íz - aztán amikor belekóstolsz azt kívánod bár ne tetted volna.
Nem merek semmit ajánlani, talán csak az örök érvényű bölcsességet: a belépőszint ott kezdődik ahol a fájdalomküszöb van. Vettem használtam egy Sony WF1000XM5-öt, újra hallgatom a zenéimet mert olyanokat fedezek fel bennük amiket eddig nem hallottam. Nálam valószínűleg fülesben is az XM5 lesz a fejhallgató párja, találtam 228$-ért egy factory refurbished példányt, lecsapok arra.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Kotvanyovics
kezdő
Tegnap megjott a fehér verzio.
Gyartotol rendeltem, kb egy het alatt megjott.
Expressone hozta házhoz.
Vegig tudtam kovetni a szallitast.Iphone-al hasznalom.
Google fast pair funkció kikapcsolható az iphone appon keresztül, nem szukseges hozza androidos keszulek.
A fülböl kivétel detektálása minimálisan lassabb az Air pro 2-höz kepest. Ennek oka szerintem, hogy mashol van az erzekelo, illetve ami nalad hatter oka lehet ennek, hogy ugy teszed le az asztalra, hogy az asztalt erzekeli kozeli targynak, igy nem allitja meg a zenet.
Ugy kell letenni, hogy a szár earfun logós fele legyen az asztalon.Nade osszessegeb tok jol mukodik nalam.
Erintes erzekeles szerintem tok jo, megszokas kerdese (bar nekem ezzel tapasztalatom csak az air pro 2-vel van).
Nalam elso pillanattol kezdve jol szol.Kerdezzetek ha van kerdes, igyekszem valaszolni.
-
Stanlee
őstag
Akkor még járatom egy kicsit, de nekem a hangja nem tetszik egyáltalán. Gyári beállítással kb mint egy sokol rádió.
Az ANC se igazán jó. Ok, egy Jabra active 7-el hasonlotom össze, de ahhoz képest mintha nem is lenne ebben ANC. Csalódtam egy picit...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
- IPAD TOK és üveg fóliák ÖSSZES TÍPUSÚ IPADHEZ , IPAD AIR , Pro , MINI 1-6
- 2db 65W-os amerikai csatlakozású töltő
- Ringke Fusion X - Samsung Galaxy S23 Ultra
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 3.490Ft!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen