Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ztoldy
senior tag
válasz
RocketSWET #127 üzenetére
Szia, nem tapasztaltam.
-
ztoldy
senior tag
Illetve kérdés, hogy hányszor, mennyi időn keresztül volt tesztelve. A pro3 és most a pro4 is van, hogy jó, de van, hogy szinte használhatatlan. Sajnos ez ilyen és nem is nagyon javítanak rajta, így részemről szerintem ez volt az utolsó verzió, amit megvettem.
Youtube-on vannak olyan tesztek, ahol a füleseket zajos környezetben vagy legalább azt imitáló körülményekben tesztelik. Egy 10-essel drágábban már azért van olyan füles, ami inkább használható konferenciára, telefonálásra is zordabb körülmények között is. -
ztoldy
senior tag
válasz
gaborino986 #86 üzenetére
Melyik fw verzió van a fülesen?
Esetleg tiltsd le a dual connection-t a mobilappban. Laptopról töröld ki a bt eszközt.
Add hozzá újra a fülest a laptophoz, utána a mobilappban engedd a dual connection-t.
Ha jól emlékszem, akkor dual esetben az LDAC tiltva van, de azért nézd meg az appban, hogy az aptx és aptx adaptive van engedélyezve. -
ztoldy
senior tag
válasz
patex1983 #82 üzenetére
Sajnos ez egy gyenge pontja volt eddig az összes előző verziónak is. Valóban elő szokott fordulni olyan eset, amikor olyan hangosan kellene már beszélni, hogy értsenek utcán a másik oldalon, hogy az már kiabálás lenne, de ez az előző verziókkal is így volt. Én nem tudom, hogy egyes teszteken ez a jelenség miért nem jön elő.
Ez a kategória kb. ezt tudja, legalábbis az Earfun-nak még nem sikerült olyat kiadni az air pro szériából, amivel mikrofon terén is maradéktalanul elégedett lettem volna.
Lehet, hogy egy 10-essel drágábban már van olyat, aminél ez a hiba nem jelentkezik pl. Oneplus buds3, amiről lehet yt-on találni több mikrofon teszteket is bemutató videót. -
ztoldy
senior tag
Igen, előfordult már ennél is és a korábbi verzióknál is, hogy egyszerűen nem képes normálisan venni a hangot. Illetve a pro4-nél is mondták már többen, hogy olyan, mintha távolról beszélnék.
-
ztoldy
senior tag
válasz
lsebestyen #47 üzenetére
De igen, köszi, nem is figyeltem. Most is írja, hogy nincs készleten, csak augusztus 20-tól.
-
ztoldy
senior tag
Már úton van, promoban 56 euro ingyen szállítással. Ezért az árért bestbuy, ahogy anno a a Pro 3 is volt, amit mai napig használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged