Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Arra leszek kíváncsi, hogy Apple termékekkel, hogy muzsikál.
-
bostone
addikt
Csak most vettem észre, hogy utólag bekerült a kupon és a hazai forgalmazó a cikkbe.
Azt lehet tudni, hogy mennyire szoros a kapcsolat az anyacéggel? Tehát, ha szervizelésre kerül a sor hozzájuk lehet fordulni külföldről rendelt termékkel vagy inkább “csak” értékesítenek és az earfun nem ad világgaranciát?A másik kérdésem a kodekkel kapcsolatban: LDAC-ra váltás mennyire érezhető minőségben, ha valaki nem feltétlenül audiofil?
Sikerült életre hívnom a csodát, majd a tws eszköz frissítette a szoftverét és azóta nincs lehetőség ezt a minőséget választani, amíg egy másik szintén earfun eszköz még működik LDAC kodekkel.
Jómagam nem érzem azt a szignifikáns különbséget, amire számítottam, de amilyen tökkelütött fülem van, inkább nem ostorozom tovább a sorsot és felhagyok a megoldás keresésével. -
bostone
addikt
válasz <Adamsky> #19 üzenetére
Sajnos nem volt elég ideig elérhető ez a kodek a mobilomban, hogy a különbséget megtapasztaljam.
Alapvetően furcsálltam, hogy egy általam sosem használt menüt keressek fel, amelyhez a fejlesztői beállításokat fel kell oldani.
Ez picit a régi “vindózos” időket juttatja eszembe, amikor egy probléma megoldására számtalan másik beállítást kellett eszközölni, hogy a végeredmény számunkra kielégítő legyen.
(Ezért kerülöm is a rendszert, és általában droidon vagy ios-en könnyebben boldogulok)Na de megveszi az egyszeri polgár a megfelelő fülest és örül a dacnak, pedig nincs is aktiválva.
-
bostone
addikt
válasz <Adamsky> #30 üzenetére
Én sajnos már boomer vagyok, hogy minden apróság miatt a csavarhúzó után nyúljak.
De, ha valaki szereti a rendszert pimpelni a szíve joga.Közben sikerült kicsikarni a kodeket az eszközből, bár megzavart picit, hogy a Dani által linkelt alkalmazás szerint az earfun nem ismeri, holott a dobozon is ott virít a felirat. Csak a dual módot kellett inaktivizálni.
-
bostone
addikt
A Google Fast Pair a dobozból kivéve aktív és sajnos ezt a funkciót Apple gyártmányú készülékkel nem érjük el, tehát nem tudjuk kikapcsolni. Minden egyes alkalommal, mikor használatba vettem párosodni próbált a környezetemben lévő android készülékekkel, amelyek nem is az én birtokomat képezték. Ez apróság, de szerintem módosítást igényel, bár fogalmam sincs, hogy iPhone készüléken egyáltalán volna-e lehetőség ezt a menüpontot életre kelteni. Ami talán egyszerűbb, hogy első alkalommal rákérdezne, hogy on vagy off állásban óhajtom a szolgáltatást vagy eleve inaktív lenne.
Szóval kellett hozzá egy droidos eszköz, hogy ne akadjon fel mindenre és mindenkire, ami nekem szerencsére van, de van akinek nincs.Az aptX kodekek az earfun alkalmazásban szintén aktívak és a mobil a saját menüjében is aktívnak mutatja őket. Hangzásról nem ejtenék szót, mivel almás vagy droidos készülékek esetén 100%-ban streaming-et használok. Nincsenek saját veszteségmentes tartalmaim. Nem vagyok vájt fülű hallgató, különbséget nem igazán éreztem az IOS készülék és Android készülék között. Talán annyit megjegyeznék, hogy a basszust érdemes erősen letekerni.
A választható hangszínek közé érkezhetne a jövőben néhány mozizáshoz illeszkedő beállítás. Akciófilmek esetében megszokott, hogy halk párbeszédet hangos robbanás követ. Ezt jó lenne egyensúlyba hozni.
A közelségérzékelő nem minden esetben érzékeli a távolságot, azaz kivétel után nem állítja meg a lejátszást, de nem zavaró mértékben.
Az érintésérzékelés is inkább közepes, mint tökéletes vagy több gyakorlást igényel, mint amennyit rászántam eddig.
Egy-két óra elteltével sem tűnik kényelmetlennek viselése és egész stabilan ül a fülben, bár sportoláshoz mást választanék, ami inkább a tevékenységhez dedikált.
A normal, ambient és nc módok egész korrektek, ezek tesztelése hosszabb időt venne igénybe. Vásárláskor az egyik fő tényező volt a választásnál, hogy amikor kell halljam, vagy amikor kizárni szeretném a környezetet, ezt viszonylag egyszerűen megtehessem. Ambient módban például a klíma sutyorgása is értelmezhető zajt képez.
Az első meglepetés számomra az volt amikor először a fülembe tettem, hogy milyen sz.rul szól minden, de minden. Filmek, podcastok, hangoskönyvek, zenék mintha egy vödörbe szorult robot hangján kelnének életre. Ez nem tudom minek volt köszönhető, de bizony kellett néhány órát járatni, mire beálltak a "dolgok". Equaliser csúszkáit is bőszen tologattam, de nem értem el a kívánt hatást, azt hittem selejt terméket kaptam kézhez. Nem tudom, lehet ez a természetes működés része, mert azóta nem tapasztaltam az ominózus hangokat.
Szóval, mint egyszerű mezei felhasználó, nagyjából ennyit tapasztaltam.
-
bostone
addikt
válasz Kotvanyovics #69 üzenetére
Tényleg így van, elnézést kérek mindenkitől, elérhető a menüpont.
-
bostone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen