- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
válasz
EA's hit #5710 üzenetére
Nálam is nagy lepkekirály sajnos a Buffon. Toty Iker lapja visszakerült és érződik is, ma 5 rivalson egyszer sem kaptam ki. Pedig azt tűztem ki célul, hogy összegyüjtöm a régi Juve csapatot. Akiket meg akartam venni: Zambrotta, Nedved Thuram. Kár hogy Tacchinardi, Davids, Conte és még egy páran nincsenek benne a játékban abból a régi csapatból. Jó lenne egy szezont akár karrierben is végigtolni ilyen retro csapatokkal. Fun lenne az biztos.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #5707 üzenetére
Nem tudom lehet, hogy csak nálam balfaszok a kapusok de az első 8 wl meccsemen 4 védése volt összesen. Pedig aztán nem üres kapura rugdostak neki. Volt ott 0 szöges rövidre, kiszorított gyengébb lábbal középre meg hasonlók. Yashintól sem vagyok hasraesve de még ígyis jobb volt mint ő.
-
T0rnad0
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #5291 üzenetére
Azért te legalább kicsit változatosabb lapokat kaptál. Még ha fodderek is.
A napi 3 meccs jutalmak, rush stb azok szinte mindig csak azt adják ami rá van írva. Néha beesik egy gold 85-87 kategória de az is ritka. Ezek arra jók, hogy a kis kovetelmenyu lapokat mint az esti cb marquez kirakom. Jó lesz gullitba.
Az esti 83x14 mindben 85 volt a max és nagy része 83.
Még if lap sem jött vissza.
Most megcsinaltam a rivalst is, de nagy reményeim nincsenek. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #5136 üzenetére
Pont ez a játék legnagyobb hibája és erőssége is. Kb. a 20k-s lapokkal is lehetsz jó mert azoknak is kurva jó statjaik vannak. De másrészről pl. én vért hugyozva hónapok alatt evozok 1-1 lapot csomó coint belebaszva. Aztán jön egy alsópolcos promo lap aminek jobb statjai vannak mint neki
Nem igazán tartom az egészet fernek. Arról nem beszélve, hogy a lapok értéke egész évben kb. 1 hétig tart. Pont most láttam valamelyik nap egy képet, hogy a fifa20-ban az ilyenkor jövő icon swap top3 lapja a baby Zidane,Prime Garrincha,Moments Capita volt. Jelenleg mindegyik egy 150-300k-s lap.
Brutál elmentek a pénz irányába és konkrétan szarnak mindenre már. -
Kristof_94
Topikgazda
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5002 üzenetére
A bőség zavara, most épp TOTY Pelé kerül ki evo Dybala miatt.
Már csak Svilarnak kéne kapnia speciális lapot, de arra 0% az esély, lehet veszek egy Alissont és akkor a kezdő 11 mind Romai.
Tökre örültem Hummels új lapjának, mondom összeáll majd a Mancini-Hummels-NDicka hármas, de a tegnapi meccs után az öreg Hummelst látni se kívánom... Amúgy jön egy Bremer SBC!
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit #4937 üzenetére
Viszont ezzel együtt vélhetően nerfelik ezt a tap shotot, szóval ha nem lesz rá psed, akkor biztos geci szar lesz
Engem nem érint, mert nem használom.
Amúgy nem csak ennyi jön, pl lesz vmi item amivel a cserejátékos full chemen és role++al jöhet be csereként a 2. félidőben.
-
bubuska10
senior tag
-
m4rk.89
aktív tag
-
elod22
senior tag
válasz
EA's hit #4523 üzenetére
Nekem például nem engedte evozni. Két hete vettem meg a játékot xboxra, 11 év PC után váltottam konzolra, ugyanazzal az email címmel van regisztrálva a Microsoft és az EA felhasználóm is. Ezt valahogy megoldhatták volna, hogy ne nulláról induljon minden, ha platformot vált az ember.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #4441 üzenetére
Majdnem jó a hasonlat. Csak fordítva. A föld gömbölyű mellett mondok logikai érveket, amire az a válasz, hogy nem láttad kívülről ezért nem biztos. Ha nem érted vagy sok elolvasni nem gond. Hagyd ki. Ezért raktam offba. Vagy cáfold. Én szeretem érteni a dolgokat és agyalok a működésen. Szívesen beszélgetek róla. A slidereket több éve mondtam. Most kiderült, hogy benne van. A kolléga szállt bele a semmiből abba amit mondtam. Ha valakinek a hitét rontom sajnálom.
-
Sandros112
tag
válasz
EA's hit #4364 üzenetére
Persze, aki szereti. Szerintem meg nem toronymagasan minden idők legjobb játékosa. Sosem láttam élőben játszani, de nem tudok rajongani érte a focin kívüli dolgai és "isten keze" miatt sem.
Valakinek ez a véleménye, hogy Maradona, mindent megér, valakinek pedig az, hogy nem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #4338 üzenetére
Ingyen. Lesz fizetős evo amivel 91 vagy 92 lesz.
Megint zseniális a gameplay. A védő ai olyan szinten levan rántva, hogy a védőim folyamat háttal állnak a támadásnak
Egy háromszög azt kivagyok játszva annyira szarul helyezkednek. A kapusok meg újfent nem védenek. Ha középre megy ha 0 szög az fix gól. Tegnap Mbappe külsővel lőtt 0 szögből gólt
-
kapeti07
senior tag
válasz
EA's hit #4317 üzenetére
Nekem idén a legjobban a 4-1-4-1 jött be, a középpályám így a legstabilabb. Nehezebben jön át rajta az ellenfél. Próbálhattam a meta a felállásokat is, de egyik se állt kézre. Ha nagyon ég a ház meccs közben átállok 4-2-4-re oszt hadd szóljon. Volt már, hogy így fordítottam meg meccset.
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #4276 üzenetére
Szerintem itt a sarkalatos pont a 3* gyengébb láb lesz. Korábban mindig az volt neki. Egyébként 90es ratingel még simán lehetne fullos kártya. Fizika-def nem lesz az húzza le a ratinget amúgy is. Szerintem a playstyleok lesznek a leginkább döntőek. Ha kap valami gagyit ami semmire nem jó mint Zidanenak az acrobatic akkor max csere lesz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #4095 üzenetére
First, this will only apply when a player uses the Quit option from the in-game Pause Menu when one of the following conditions are met:
45 or more minutes have passed.
The quitting player concedes a penalty kick.
The quitting player has received a red card.Pont,hogy arra járna elvileg. Mondjuk logika ebben sincs, mert ha meg kilövi a játékot ugyanúgy nem jár lófasz sem. Márpedig tizinél vagy pirosnál mindenki azt csinálja. Szóval megint sikerült a szarnak adni egy pofotn
-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit #3834 üzenetére
Így van. Én sohasem költöttem rá pénzt és mégis fordult a szerencsém. Évekig szívtam. Tényleg lófaszt se nyitottam. Tavaly volt valami fordulat. Az idén meg aztán tényleg beakadt pár jó untrade lap. De most megint megállt. Paledroid ugye mutatja hányszor raktam ki egy adott sbct. Eleve volt kb 60 extra csomagom totyra. A spanyol sima és prémium upgradet 380x raktam ki, 81+ upgrade 50, ma befejeztem a toty craftot is + az összes napi sbc. Meg a WL, DR rewardok. Tehát simán 1000 packnál járok toty alatt és eddig a legszarabb toty hm lap ami esett.
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #3807 üzenetére
De ha igen,azt lehetne mondani,hogy azert.
Mindenki ezt hiszi,tenyleg minden masodik meccs utan kapom az uzeneteket,hogy pay to win stb.
Nincs szerintem erre egyenlet.
Azt a packot kell megvenni coinert,amibol jelen esetben totyt nyitsz. Igy van ez mindig,nyiss akkor,nyisd azt,nyiss annyit amennyibol jon valami.
Ez a hanyingerkelto ebben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest