Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Na hat par napon belul ugy tunik en is elkezdem az idei evet. Igaz elkezdtem mar a megjeleneskor, de kb 1,5 hettel kesobb, oktober legelejen beadtam szervizbe a gepemet, a szerviz meg honapokig balfaszkodott rajta (tanulsag: sose keruljetek semmilyen kapcsolatba a 4ig nevu penzmosodaval, ha jot akartok). Mivel garis volt a gep, most vegre visszakaptam az arat, tegnap meg is rendeltem az ujat, ugyhogy par nap es erkezem
Abban a par napban csak sb-ztem es rushoztam, online meccsem augusztus ota egy sincs, szoval biztos kemeny kezdes lesz, meg a role-okat es az uj taktikai rendszert se ertem. Tegnap mar meg is vettem a jatekot, hogy tudjak sbc-zni addig is (loyaltyval 8500 ft, kb ennyit kellene hogy kerjenek erte megjeleneskor normal aron...), az alabbi vilagvero
csapat jott ossze oktober elejeig (nyilvan Zidane, Thuram evo es Thiaw mar tegnapi erkezok), ezzel eredek majd a mezony nyomaba
Azt mar elore eldontottem, hogy iden tenyleg fun modeban fogom nyomni, erre a par honapra ugysincs ertelme rafeszulni, szoval Juves lapok, magyar jatekosok, regi kedvenc ikonok/herok fognak csak erdekelni, a meta nem, es a szart is kievozom majd a low rating Juves lapokbol (btw a ww Buffon milyen? Meger 120k-t?). Hatha vegre egyszer tenyleg tudom majd elvezni is ezt a szar jatekot, remelem tudom msjd tartani hogy nem feszulok ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Nyitlocker
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
LendvaiFeri1
Kristof_94