- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Woodslave #10608 üzenetére
szerintem erre a promora (persze ha tényleg olyan lapok jönnek, mint amik be lettek harangozva) megéri elégetni a foddert, nyilván ezután jönnek, jöhetnek mégbikább lapok, de szerintem az ikonok egy fokkal jobban megmozgatják mindenki fantáziáját, valamint ez a make your mark promo egy nagy csalódás volt, meg már úgyis mindjárt július
-
tenaijo
tag
válasz
Woodslave #10541 üzenetére
Előző héten 7/7win, WL 17-3, tegnap 4/4win. Gondoltam ma letolom a maradék hármat. 12 meccs alatt jött össze.. Összesen KÉT ellenfelem volt, aki tényleg jól nyomta, és megérdemelten nyert, a többi ilyen random átfolynak, minden IS visszapattan rá, Schmeichelem a szögletzászlónál meditál, TOTS Mbappe boxon belülről 6x telibe melléveri a green timedet. Nem csal a játék amúgy...
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10541 üzenetére
Nekem meg pont forditva volt, tegnap egesz delelott szenvedtem rivalsben es 4 win jott csak ossze, ma delelott meg 3/3 winnel kesz is lett a 7.
Most este meg a 2 Eb-meccs kozott elkezdtem a kupat, na hat ez mekkora patkany egy jatekmod meg mindig
Egyszer ertenem meg, miert vannak olyanok, akik 5-0-nal sem lepnek ki friendlyben... csak tudnam minek csinalom, meg packokbol is szarokat ad ez a kupa...
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10521 üzenetére
En lassan 500 kozeleben jarok, nekem nagyon dobalja a foddereket. 88-89-es goldokat minden 5.-10. pick ad, es a fodder promok is csepegnek be szepen. Konkretan annyi fodder jon, amibol jonnek az exchangek, aztan ujra a pickek, aztan ujra az exchangek stb., hogy keptelenseg a vegere erni. Plane ugy, hogy 20-30 pick utan jon a softban
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10484 üzenetére
Újra Greats of the Games ikonok fognak jönni, de most a legdurvábbak. Sheriff pakolássza ki őket, jön Dagi, Dinho, Maldini, Zidane, Cruyff, Henry, Vieira, Matthaus, stb. Kérdés mennyi esély lesz bármelyiket is kinyitni
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave #10444 üzenetére
Ez szerintem is így van, és aki nem így látja az vagy egoista vagy pedig nem játszott még vele eleget. A másik, h az idei Champsbe 100% h nincs forma alapján dobott ellenfél. Tegnap nyeregettem egy gyönge argentin kerettel, ha kikaptam is egyértelműen éreztem h jobb vagyok és a nyilvánvaló csalás miatt nyer, de 2 vereséggel fejeztem be a magyar meccs előtt. Ma eddig 4 meccs, 4 vereség, lassan már matematikailag a 9W se lehet meg (bár most ezekkel a 6W volt a cél
). És -4-ben és -5-ben dobta a 2 messze, messze legjobb ellenfeleimet, úgy játszottak mint MolnárGabó, már CDM-el is biciklicsel speed boost spam, meg a visszahúzós csel állandóan, meg még a kapusomat is seggre ülteti kétszer, meg minden passzsávot fogott és 12%-al passzolt jobban, meg egy kikúrt helyzetet nem engedett.... A teóriád szerint meg kell jegyezni: Hétfő kora délután borzasztó!
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #10444 üzenetére
Maflást? A gép ellen játszol. Semmit nem számít az idő. Na jó este több a teleport és a katyvasz. Ez a játék arra lett kitalálva, hogy lásd mit akar a játék, 1:0,mazoistáknak 2 és kilépész. Majd ad olyat, ahol az ellenfélnek nincs esélye. 90%ra megmondom általában hogy nyerek-e. Azért 10ért meg nem érdemes szenvedni. Ja sose az ellenfél tudása, cselekedete alapján döntök. Elég a hitboxot nézni.
-
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10181 üzenetére
Ja nyilván nekem is meglesz majd valahogy a 9 még innen is, de már csak holnap. Ilyen szar kezdés után mindig jön valami 9/7-es sorozat ami ugyanúgy nem rajtam múlik persze, ahogy ez a 11 meccsen 8 vereség sem rajtam múlt.
De ma délután meg este már csak sütögetés, sörözés, meccsnézés a program, ott bassza meg magát a Fifa meg az EA Sports ahol van
Hajrá magyarok, forza Italia!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #10167 üzenetére
Az erős túlzás hogy idegesítem magam, inkább viccesnek vagy méginkább röhejesnek tartom. Olvastam korábban már ilyen legendákat hogy mákos account meg mittomén, de azt kell mondanom hogy az nem is hülyeség
És hát hja...nem tolom online, mert nem látom értelmét hogy idegeljem magam azért hogy aztán kapjak még 1-2 picket amikből a büdös életben nem nyitnék semmit -
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #10160 üzenetére
Semmit se számít, de lényegében mindenki azért játszik UT-t hogy összerakja a legjobb csapatot nem? Mert kb ez a lényege! Az viszont gáz hogy valaki 2 hét alatt jobb csapatot rak össze csak mákkal, mint más mondjuk fél év alatt.
Félreértés ne essék..nem sajnálom tőle! Sőt...senkitől se sajnálom....az EA kaphatná be, de ők nagyon!
Azt nyilván nem tudják/akarják megcsinálni hogy mindenki ugyanazt nyissa, de hogy valaki 100pickből kinyit mindent, fent a kolléga meg mutatta hogy 1100szor rakta ki a picket (meg gondolom közbe milliárd exchange), és jött neki egy 200K-s Gvardiol?
Hát azért nah... -
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #10116 üzenetére
sosefogyel. Megint csináltam 60-at, de lehet amikor lejár a softban belerakom akit még tudok és elengedem ezt a promot végülis nincs okom panaszra.
Kipróbáltam egy pro player taktikát, bár szerintem ez is ugyanolyan kamu mint minden ebben a játékban. Azért néz ki így a védősor, mert a faxi az egyik CB-t (aerial +) LB-ben játszatja (mondjuk ingame valami 4-2-1-3 asszem) Illetve azon az oldalon ahol a másiknál Haaland, Joselu vagy hasonló fák vannak. A kis nőkhöz képest tényleg pusztít, de ha véletlenül előre küldöm vagy úgy dönt akkor mondjuk vége
Nálam meg Szalai (aki meglepően jó amúgy én azt hittem kisebb a faxi) meg Gvardiol a két cb Ona meg átmegy rb-be támadóbb.
Persze amúgy tök mindegy csak én így viszek kis "élvezetet" a játékba
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave #10096 üzenetére
Pont 999 volt amikor elkezdtem csinálni
Puffy: működik a konzolváltós dolog, belépek a PS4es verzióba és utána megy újra. Igaz csak 1x engedi megcsinálni, de kisebb szünetekkel ki lehet tolni a softbant. Amúgy azt hittem egész jó csapatom lett, de hát a tiéd még jobb
-
Sirandrish
legenda
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #9883 üzenetére
Semmit nem számít. Elertunk a játék azon szakaszaba ahol a filléres lapok is szinte ugyanazt hozzák mint a top tots lapok. Sőt már jönnek a jobb lapok.
Már minden mindegy. Wlen mindenki 94es vagy jobb csapattal tolja. Múlt héten vettem egy leaot és egy theo hernandezt. Három nap múlva fel milla bukoval eladtam őket. Ha most adnám el akkor legalább egy milla lenne a bukó.
De elég az ingyen richarlisont evozni és van egy top támadó. És ott van még három hasonló evozhato lap ingyen.
Ezek a fejlodosek meg ha jó nemzetet találsz el akkor némelyik 99es lap lesz.
Jöhetnek a tippek ki nyeri az eb-t? Copat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest