- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szigma70
addikt
válasz
bodnar123 #3532 üzenetére
Igen, és így csapatot sem tudsz fejleszteni szinte, mert nem tudsz kipróbálni egy játékost sem, mert egyik meccs ilyen, a másikmeg olyan.
Beteszel valakit, és ki tudja milyen. Lehet, hogy először, 3-5 meccsig szar, de most azért szar , mert szar, vagy mert nekem szar, vagy a játék miatt szar, egyébként jó?Így nem lehet.
-
Szigma70
addikt
válasz
bodnar123 #3524 üzenetére
SZtem meg előfordul.
Este pld. kizárólag 8 meccsből 8 ellenfél német. Szerinted? 16-18-as pingel indítottam.
Olyan szinten voltam hátrányban, csapatfüggetlenül, hogy elmondani nem tudom.
Szted ez mennyire frusztráló? Nap mint nap. Ha nyerek, mert épp a f@sz jó oldalán állok, akkor sem élvezem, mert látom, hogy épp az ellen sz0pik.
Mi értelme így a csapatot tuningolni? Pont jó egy gold Grizi, meg Benzema, meg mögéjük egy KDB.
Arra lennék kiváncsi, hogy aki 20/20 at tol WL en, nálam mennyit érne el? ha itt is 14 felé megy, benyalok neki a kőrúton fényes nappal szombat délelött. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #3524 üzenetére
Ha 5ből 3 meccs szar már az is elég. Ebből 1-t megnyerek de még mindig ott tartok, hogy felkúr a játék. Szarok rá, hogy 14 wint megyek wlbe ha élvezek belőle 3 meccset a többin meg vért hugyozok szar játékosok ellen. Ha azt látnám, hogy ügyes meg jó amit csinál nem húznám fel magam, nem is szoktam. De mikor látom, hogy fogalmatlan csak mindig bejön ott elpattan valami.
-
Szigma70
addikt
válasz
bodnar123 #3522 üzenetére
Nem gondolod, hogy az EA valós adatokat adna neked?
Tulajdonképp az EA ,ebből az évek óta egyébként is egyre rosszabb foci játékból , egy foshalmazt, egy Panini játékos grindelő albumot csinált FUT néven.
Itt már csak arról szól a game, hogy grindelj minél drágább, színesebb, metább, jóképübb, szőkébb playert, az legyen a klubbodban, posztolhasd, stb.
Ahhoz, hogy ez meglegyen, nem kell jól játszanod, elég a Mastercard, vagy szarba hemperegni, és akkor kinyitod. Az, hogy ezekkel a színes, szagos, egyenarcú bábukkal te focizgathatsz is, az csak a szükséges rossz az EA nak. Abból nem jön a lóvé. Arra költeni kellene, programozni, hardvereket fejleszteni, kiszolgálni azt aki megvette ebben az évben is a DLC kategóriájú játékukat, mert túlképp évről évre csak egy stat, játékos transfer frissítés történik, semmi más.
Atomot nekik, más megoldás nincsRégen talán a Fifa 97 nél, volt egy focis játék, amiben focizhattál, szórakoztál haverokkal.
Aztán lett egy focis játék, amiben focizhattál, és valamelyest fejleszthetted a játékosaidat.
Utána lett egy focis játék, amiben fejleszthetted a játékosaid, és mellette jót focizhattál.
Nemrég lett egy focis játék, ahol fejlesztheted a csapatod, és valamelyest focizhattál.
Mostanság van egy focis album, ahol gyűjtögetheted a playereket, de JÁTSZANI velük nem tudsz.Megérett a világ a pusztulásra.
A mai fiatalok, akik fifáznak, nem focizni akarnak a játékkal, hanem kijátszani.
KIJÁTSZANI
Érted?
Én nem -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #3518 üzenetére
Nem ellenem fúj a szél. Csak szimplán egy szar a játék. Olyan dolgokat építenek a játékmenetbe ami kapcsolatfüggő és emiatt mi szopunk akik a világ faszán laknak. Én nem kezdem el a gyíkembereket hibáztatni ezért mert nem jogos. A védőim belépnének az üres területbe csak addigra már rég nincs ott a labda mert elvették tőlem. Itt a késéssel van a probléma. Csak akkor mondjuk normálisan kiépített szerverpark kellene mert az, hogy választhatok kiellen akarok szopni egy lengyel,olasz vagy német ellen az annyira nem funny.
Kapcsolatfüggő a lescsapda 71 defnél. Ha te bekapcsolod ezt és szar a kapcsolatod akkor a játék kurva szar időben fogja megcsinálni és folyamat szívsz emiatt. Gondolom a futási sebesség is kapcsolatfüggő bár ezt nem értem miért, valószínű később ér oda a kérés, hogy sprintelj emiatt lassú az első 2 lépés, csak mondjuk annyi meg pont elég hogy sose érd utol. A labdaátvételek meg passzok ugyanez. Nem érzékeli a játék, hogy övé a labda és emiatt pattan el majd mire érzékeli már csak max utánanyúlni tud csak akkor már baszhatod. A passzoknál ugyanez. Beveszi a játék a passzerősség felét ezért ilyenek a passzok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #3466 üzenetére
Dehogy tüntek el. Pont erről beszéltem. Régen div3-ig vereség nélkül felmentem mert látszott a különbség köztem meg egy div4-5s játékos között tudásban. Tudtam cselezni,védekezni,kombinativ játék ami kell. Most meg ezek kurvára nem kellenek. Semmi nem kell a játékhoz. Vegyél egy Salah-Griezmann-Son triót állj be 5 védőre azt tekergessél 40 méterről. Garantáltan benyal az ellenfél 2-3 gólt. Mostmár kell tudni védekezni? Dehogy kell, hát ha a pálya másik végén rohangál a játékossal az AI akkor is levédekezik mert a gép végig előttem marad, meg minden játékosom 2 centis fogásban van.
Azért szarabb az idei játék mert egyre nagyobb terhet raknak az AI-ra, csak mondjuk szerverek nélkül elvan baszva az egész. Az idei szerelések kritikán aluliak emiatt. Közelebb vagyok a labdához gyakorlatilag én birtoklom erre ha lövést/passzt nyomok fogja azt beszerel az ellenfél elé a játék. Ha az ellenfél kicsit hosszan tolja meg a labdát és pont szemben van velem a labda, nyomok egy szerelést a kibaszott védőm 100%, hogy nem a labdát rugja telibe hanem vagy teljesen más irányba szerel vagy telibebassza a támadót. Csak az a baj, hogy egy mostani kontrollerrel te nem fogod tudni precizen kivitelezni a szereléseket, mert olyan finom mozgásra nem képes. Nem hiába van annyi tizenegyes. Mondjuk azok is megérnek egy misét mikor a blokkoló védőbe belerúg a támadó mert túllendül a lába azt tizi. Zseniális
Egyébként ez az EA-s event is egy vicc kategória. 0 kreativitás, mindenki trivella meg tekerés meg beadás. Ez a szomorú, hogy oké verseny, de konkrétan nem látsz mást csak ezt. Az EA meg veri a mellét, hogy igen, ez a mi játékunk.
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #3301 üzenetére
Az egyik nem irányítós csaló ellen nekem is hasonló volt a múltkor. Megszereztem a vezetést, utána tartottam hátul a labdát, mert az emberei ilyenkor csak 2-3 másodperc után kezdenek el megtámadni, tehát lehet húzni az időt. De ha a gép gólt akar rúgni, akkor gólt is fog rúgni, az egyik passzom a CB-m helyett a 10 méterrel arrébb álló csatárának ment, aki elindult, majd akkora kamu 11-est kapott, amilyet még nem láttam, konkrétan el sem esett az embere, csak összesimult a védőmmel (akit nem is irányítottam), és már jött is a tizi, amit persze védhetetlenül rúgott be a felső sarokba. Valahogy aztán mégis megvertem, kár hogy ez volt idén az egyetlen győzelmem csaló ellen, pedig ha 15-20-szal nem találkoztam még, akkor egyel sem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #3265 üzenetére
82+ TOTW Pick még mindig ott van. 82-83 nem túl sok érte, tekintve, hogy lehet belőle egész jókat nyitni.
Az utóbbi időben jött: Frimpong,Kvara,Coman,Grimaldo(87) 2*,Ter Stegen,Renard. Nyilván sok szar is volt mellette, de azok meg pont jók az ilyenekbe. +a 83*10 is dobál meg a sok untrade packba is héba hóba van. Nekem idén még nem kellett if-t vennem, de hamarabb vennék foddert egy 82+ pickre minthogy if lapot vegyek, ezt nem is értem14 win lett a wl. Kaptam egy DNF-t a balfaszságom miatt , szóval nem panaszkodom
Mondjuk a reward elég vérszegény lett. A legjobb pick Benzema, a packokban 0 promo, a 85*2ben 85-87, a Promo packban meg 88 Di Maria.
Gyűjtök tovább Mbappera.Ingame így nézek ki: -
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123 #2571 üzenetére
Nem ertek egyet, tulajdonkeppen azt allitod, hogy az AI le kellene vedekezze azt, amit en manualisan iranyitok. A csatart be kell inditiani, idoziteni kell az ivelest, magatol nem tortenik meg.
Az AI vedekezes esetenkent tulzottan eros, van, hogy jobb nem ravaltani a vedore, mint hogy manualisan iranyitani. Olyanokkal is talalkozok, akik ravaltanak a csatarra elol vedekezesnel, es sokszor mukodik.
Az L1+haromszog (lb+Y) inditas (lob though ball magyarul), tulzottan eros, az AI nem vedekezi jol le, de ha ravaltasz a vedore idoben, es hatrebb huzod 1 meterrel, nincs baj.
A kick offot irto konnyu levedekezni, jobb analogot ketszer jobbra (v balra) huzod, ravalt a vedore, hatraviszed 2 meterrel es kesz. Sosem kaptam meg golt igy.
Nem mondanam glitchnek azt, amit le lehet vedekezni ilyen konnyen. Van amit nem lehet. -
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123 #2566 üzenetére
Nem tudjuk, hogy allitja az EA a valoszinuseget.
Ha X pakk 80% esellyel ad 84 est, 20%-al 84 felettit, attol meg a 10-ik pakk is ugyanazzal az esellyel ad 84-est (80%).
Tehat ha kinyitottal 10 pakket, az nem azt jelenti, hogy a 11-ik 20%-al ad 84-est, 80%-al 84+t, fuggetlen esemenyek valoszinuseg szamitas szempontjabol.
A nagy szamok torvenye alapjan, egyszer csak ad 84 felettit, de nem azert, mert elotte kinyitottal 100 packet, ami megnoveli a 101-ik pakk valoszinuseget. -
Aguinaga
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #2148 üzenetére
Én vettem ma egy Gattusot a kvalira (muszáj volt, mert Matic iszonyat hulladék volt, szóval kellett egy cdm, mondom megnézem akkor őt). Nagyon pozitív meglepetés, sok helyre odaér, igazi fáradhatatlan pitbull eddig. Igaz gólokat nem lőttem vele
Sima 6 win a kvali, egyetlen árva 85-ös jött belőle, továbbra is remek a pack luck.
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123 #2148 üzenetére
az a baj ezekkel a taktikai/beállítás változtatásokkal, hogy ahogy írtad is simán lehet, hogy épp olyan kedve van a játéknak, hogy most neked jön össze minden és azt hiszed ez egy beállítás miatt van.
Miközben ha folyamatosan ugyanazokkal a beállításokkal játszol, akkor is ég és föld tud lenni a játék két különböző napon. Semmi állandóság nincs benne.
A move assistant high-on nálam mindig botrányos volt, pont hogy attól mentek mindig rossz irányba/reagáltak lassan a védők.
De lehet én is próbálok valamit, mert úgy érzem nekem sem megy a váltás idén. Sokszor van az, hogy a közelébe sem vált annak a játékosnak akire szeretnék...
... mondjuk máskor meg működik, szóval szerintem továbbra is a játék a szar, nem mi felejtettünk el váltani -
miro.
senior tag
válasz
bodnar123 #2139 üzenetére
Mert igy a szar jatekos nem mindig szar,a jo jatekos nem mindig jo.
Mindkettobol kivalt minden erzest. Igy kapcsolodsz a jatekhoz. Igy tud fuggoseget okozni.
Nem poenbol csinaljk ezt. A baj az,hogy nem tudsz valamire tamaszkodni,mert ami ma bejott,es mondjuk kevesebbet tamadod a labdast,tobbet engeded magad “off ballozni”,az holnap nem fog bejonni,mert egyszeruen elenged az ai.
Konkretan azt vettem eszre,hogy az ellenfeeimnek tok nem kene passzolgatni,hanem egyszeruen pl keresztbe labdat vezetni,neha megallni,majd tovabb.
Siman jonne,mert a kovetkezo vedom,az mindig fut el kicsit elole,es sose tudok vele rendesen utkozni.
Mert tenyleg,ha valaki ugyesebb,tok nem erdekelne,ezert ha eszre veszem hogy valaki 10 cselt csinal meg,es jon neki,biztos hogy kilepek,sajat magamat nem szivatom ennyire mar azert.
De olyan sracoktol kaptam ki 10-15x az utobbi ket napba,akik kb olyanok mint en.
Hetvegen irtam,hogy kell egy taktika,mert nem tudok golt loni, 2:0,1:1,0:0-as meccsceket jatszom. Na most ugye a 352 ult ket napig,nyertem 3-4 golokkal.
Most a minimum hogy 3 golt kapok.
Az utobbi ket napban nem jatszottam egyszer sem 0:0,1:1,2:1-et.
Hanem ilyen 5/6/7/8 golos meccseket. -
|AP|
veterán
válasz
bodnar123 #2040 üzenetére
nekem most két napon belül kétszer is szerencsém volt. Egyik sem világmegváltó mák, de legalább valamicske.
Ma jött az SB elite rewardból egy Varane (82k), tegnap meg ránéztem a moments csillagokra és volt 12db. Mondom nézzük mit adnak azért... és egy 1of3 player pickből jött egy Theo (eladható).
Egyelőre nem adtam el, beépítettem, mert amúgy is kellett egy jó LB.
Szóval nálam szép lassan adagolja az apró sikereket, hogy ne menjen el teljesen a kedvem.
De a 11 wines WL reward az most botrányos volt, szó szerint semmi sem jött belőleGaborz1: párezret elköltöttem bronz pakkokra miután eszembe jutott hogy meg kellene nézni van-e egyáltalán bronz francia manager.... nos: nincs
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #1868 üzenetére
Nagyon bevan nálad akadva ez a skill dolog. Elárulom, hogy a skill-t 2 éve folyamatosan ölik meg. Ha csel közben szabálytalankodnak azt konkrétan le sem fújja a gép. Egyébként ha valaki cselez akkor 1 embernél van a labda, azt miért AI védővel védekezed?
Simán eltudnád venni tőle 1v1ben a labdát kivéve ha valami váratlant húz, de azért meg jár neki a taps.
Sokkal nagyobb probléma, hogy annyira rákényszerítik az embereket ezekre a meta szarokra, hogy már senki nem is játszik mást. Én próbálom itt a kis saját játékom ami nekem tetszik, de mi a halálnak ha eredménytelen? Egy ideig tud ez élvezetes lenni, de előbb utóbb mindenki szeret elérni valamit és a folyamatos szopás nem az.
Nagyon fasza dolog, hogy kitalálnak új mechanikákat amik a támadást segítik, mindenféle faszom AI beindulással, csak mellette a védőoldalhoz meg nem nyúlnak. Adjanak akkor valami kombinációt, hogy az idióta középső védőm ne az alapvonalon túl ácsorogjon ha szélről jön a labda, vagy adjanak valami gombot ha magas labda jön akkor érzékelje a védő ne csak álljon ott. 1 mondatban letudom írni az összes kapott gólom: Tekerés,szélről bepassz,letámadásnál odaadja neki a labdát a védőm. Kb. ennyi, szerintem wlben kaptam utoljára szép gólt egy ellenféltől ami tényleg ki volt játszva.
Kb. annyiból kitalálom, hogy kikapok-e meccsen vagy nem hogy Yaya Toure belövi-e az első helyzetét. Ha igen nyerek ha nem akkor fix nem. Balance cm szóval általában úgy érkezik a kapu elé, hogy 8-10 méterről senki nincs előtte. 10 meccsből 9en rúg belőle 2 gólt meccsenként a maradék 1 meccsen meg 5 ilyen ziccerből egyet se tud belőni.
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a script dolog legyen bármilyen is, egyre undoritóbb méreteket ölt. Kimarad 5/5 ziccerem a kapu szájából aztán kapok 2 gólt a semmiből. Ilyen nincsen egy játékban. Itt nincs fortuna meg istenfasza mint a valóságban(nyilván ott sincs
). Ne áltassanak már, hogy 5 ziccerből 3 kapufát meg 2 mellét kell lőnöm kb. 5-10 méterekről.
Mindettől függetlenül egyébként szerintem ez egy jobb játék mint a tavalyi. Az újítások tetszenek, főleg ezek a playstyleok.
-
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #1361 üzenetére
Div5 legalja vagyok most. Mondjuk én is sok ilyen csapattal találkozok, ahol az if Salah már a csapat gyengébbik felébe tartozik kb., de azt érzem hogy nem ezért vernek meg. Hiába ér a kerete 3x annyit mint az enyém, ha nem tud játszani. Tavaly meg előtte években az ilyen meccseken 10 perc alatt ráéreztem hogy jobb-e nálam a gyerek vagy nem, és ha nem, akkor jó eséllyel meg is vertem. Most meg a 4 éves törött kezű Pistike is elver gold common csapattal. Nem értem.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
bodnar123 #1224 üzenetére
Ez a része ismerős, ebben tapasztalt vagyok. Hogyan kell szépen, lépésről lépésre leépítenem az idegrendszerem önszántamból...
A korábbiakkal játszottam.
De most ilyen szempontból nyugodt vagyok ( még 1-2 napig) és gondoltam nemrég jött ki a játék, most esetleg még össze lehet pakolni valami jobb csapatot anélkül hogy már ilyen kék, lila meg kitudja milyen szuper lapok rohangáljanak ellenem a legalsó divizióba.
Szóval várom a tanácsokat. -
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #1208 üzenetére
Szerintem annak sincs semmi jelentősége, milyen ping van odaírva meccs előtt. Ugyanazokra a kapcsolatbeli dolgokra panaszkodik itt a fórumon is az akinek 18 a pingje, az akinek 32, meg az akinek 60. Nekem évek óta szinte mindig 30-38 között mozog, 30 alattit még sosem láttam szerintem. De mégis sokszor két egymás utáni meccset sem lehet összehasonlítani, annyira más a kapcsolat. Szerintem csak random odaír egy számot az EA, aminek igazából nem sok köze van a valósághoz. Kb. mintha a közútkezelő odaírná a Szeged-Békéscsaba útvonal mellé (~100 km) a táblákra hogy 200 km a távolság, de ettől még ugyanúgy 100 km-t kellene megtenned, hogy odaérj, és ugyanúgy 1,5 óra lenne a menetidőd, hiába van más kiírva az út mellé. Vagy én is beírhatnám egy adatlapra hogy 55 kg vagyok, attól még nem lennék annyi
-
raven84
senior tag
válasz
bodnar123 #1172 üzenetére
Snipe filter: (bár sztem már nem működik ) török liga rare badge. Galata + Besiktas 5000ért azonnal elmegy. Sokan nem tudják berakják 600ért.
A másik pedig a lazy buyerek elve. Fogsz egy fodder játékost, nekem ez Modric volt, átlag 9000ért vettem, kb 60 db volt már a végén és beraktam 16000-kért mindet, egyszerre, óránként.
Napi 5-6-ot elvittek a lazy buyerek. Ez minden fifában működött egyébként.
Ennyi a titok. -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #1061 üzenetére
azt látom és ez a fő bajom - bár lehet már írtam - hogy semmivel nem lett korrektebb a játék. Átfolyás, rebound, glitch, press, kapcsolati előny (nálunk inkább hátrány) minden van ami miatt nem élvezetes annyira. És tényleg ez még csak az eleje, bár legtöbben ott tartotok talán most ahol a hasonló játékosok, szóval ha feljebb mentek valszeg ugyanez az érzés marad, rosszabb talán nem lesz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #941 üzenetére
Ha megint szar lesz max hamarabb elengedjük. Igazából idén meg sem vettem. Az egyik kedves barátom vette meg az UT kiadást aztán mondta ha gondolom lehomeolhatom róla. Az elengedés támogatója meg a heti 4-6 konditermi edzés
Utána nincs kedvem felbaszni magam a játékon így inkább nyugis vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged