- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123 #2139 üzenetére
Mert igy a szar jatekos nem mindig szar,a jo jatekos nem mindig jo.
Mindkettobol kivalt minden erzest. Igy kapcsolodsz a jatekhoz. Igy tud fuggoseget okozni.
Nem poenbol csinaljk ezt. A baj az,hogy nem tudsz valamire tamaszkodni,mert ami ma bejott,es mondjuk kevesebbet tamadod a labdast,tobbet engeded magad “off ballozni”,az holnap nem fog bejonni,mert egyszeruen elenged az ai.
Konkretan azt vettem eszre,hogy az ellenfeeimnek tok nem kene passzolgatni,hanem egyszeruen pl keresztbe labdat vezetni,neha megallni,majd tovabb.
Siman jonne,mert a kovetkezo vedom,az mindig fut el kicsit elole,es sose tudok vele rendesen utkozni.
Mert tenyleg,ha valaki ugyesebb,tok nem erdekelne,ezert ha eszre veszem hogy valaki 10 cselt csinal meg,es jon neki,biztos hogy kilepek,sajat magamat nem szivatom ennyire mar azert.
De olyan sracoktol kaptam ki 10-15x az utobbi ket napba,akik kb olyanok mint en.
Hetvegen irtam,hogy kell egy taktika,mert nem tudok golt loni, 2:0,1:1,0:0-as meccsceket jatszom. Na most ugye a 352 ult ket napig,nyertem 3-4 golokkal.
Most a minimum hogy 3 golt kapok.
Az utobbi ket napban nem jatszottam egyszer sem 0:0,1:1,2:1-et.
Hanem ilyen 5/6/7/8 golos meccseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest