- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #398 üzenetére
PSen is ugyanennyi
Csak ott legalább tudsz olcsóbban feltöltőkártyát venni, így jobban jössz ki. Ahogy látom ez Xboxon nem megérős.
-
Jinxb1rd
addikt
Sírok.
"That's my face after a big dump on the toilet."
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #393 üzenetére
Ha amúgy is vennél Fifa pontot és erős benned a fomo, akkor igen. Egyéb esetben sztem nem.
-
Jinxb1rd
addikt
Web app hány órakor, mikor indul?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Kristof_94 #393 üzenetére
Meg, már csak a zöldhasú miatt is.
-
Kristof_94
nagyúr
Az ultimate szerintetek megéri a base helyett?
-
toxicjew
addikt
Ha vkit érdekel, épp most megy az EA hivatalos twitchen oldalán egy stream a játékról. Elvileg utána gameplay is lesz a kiválasztott streamereknel.
Már most is megy a gameplay.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #384 üzenetére
evolution akkor nem bármely játékosnál lehet? Mitomén, egy ezüst csajszit felhúznék
jobban élném ha én választhatnák mitomén, 3 játékost. Az oké hogy időbe telik.
-
ThuG4LifE
senior tag
Egy tudat nelkuli allapotban veletlen megvettem …
-
miro.
senior tag
Maguire bazmeg.. lapot nem adnek neki komolyan.
Psen amugy mikortol lehet elotolteni?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
MdewC
nagyúr
Hajrá Urak!
Gamet nem tolom, csak beköszöntem, kiv vagyok milyen lesz az új név alatt. Aki szeretne topikgazda lenni, az jelkezzen a modiknál.
(Szerk: ja, látom már Feri zúzza neki. Jólvan.)
Mindenki jól van? F@sza.
Majd vki írjon egy fullos kis összefoglalót, milyen lett a gameplay.
-
EA's hit
őstag
válasz
Jinxb1rd #378 üzenetére
A legjobban vszeg úgy éri meg, ahogy te is mondod, de egészen black friday-ig érdemes várni a játék megvételével, legalábbis eddig minden évben így jött ki a legolcsóbbra, igaz nem nagy különbséggel. Én is így tervezem, bár én most azon is nagyon sokáig agyaltam, hogy belekezdjek-e az újba. Végül belekezdek, de szinte biztosan ez lesz az utolsó, és az is benne van, hogy amíg tart a Play Pro (1-2 hónap), addig besokallok tőle és akkor ennyi volt.
-
Jinxb1rd
addikt
Most nézegetem meg olvasgatom chillezésként futbinen a női játékosokat meg a hozzászólásokat. Osztályozzák őket, kigúnyolják őket.
Már ezért megéri fifázni majd érzem xddddddd. -
Jinxb1rd
addikt
Egyébként vételnél itt is ugyanaz szerintem a legjobb megoldás, mint 5 éve (legalábbis PC-n):
EA Play pro megvásárol, azzal megkapod az ultimate edition minden extráját. Lejátszod az egy hónapot és megveszed a sima verzióját. Ha szerencséd van, lehet pont kap valami akciót is. Plusz ha meggyűlölöd a játékot, nem dobtál ki sok pénzt érte és abbahagyhatod.
Nem is értem, aki PC-n megveszi előre a Ultimate editiont... ha jól emlékszem volt olyan év is, amikor ea play proval még előbb is tudtam játszani 2 nappal, mint aki előrendelte drágán az ultimate editiont.
-
Jinxb1rd
addikt
Én olaszt szoktam, mert olcsóbb és ritkábban jön player hozzá SBC-ben, ojektívben. Ergo stresszmentesebbnek éreztem.
De idén jött pár top playa, azt ugrott a rendszer. De két éve elég nyugis volt a játék amikor ragaszkodtam az olaszhoz és punktum.
Most szeretnék inkább németet indítani a magyarok miatt... -
miro.
senior tag
Ki milyen ligaval kezd,vagy tervez?
En eddig egyszer olaszt,egyszer franciat valasztottam,most pl.
De nyilvan sok fugg attol hogy bele nyitok e valakibe. -
Jinxb1rd
addikt
Apa kezdődik.
Egyébként a büdös életbe nem jutna eszembe EAFC-t egybeírni.
-
Jakesz
addikt
válasz
bangbading #367 üzenetére
Én tisztelem az EA-t at üzleti érzéke miatt, mert szerintem nincs még egy ilyen cég, amelyik ennyire minimális befektetéssel ekkora profitot tudjon csinálni.
-
bangbading
csendes újonc
Azért tudják, hogy kell még egy réteget lehúzni az emberekről ezzel a fizetett Evolúciós megoldással.
Jár a kalapemelés -
Stylerr
addikt
Üdv Urak!
-
EA's hit
őstag
Üdv itt is, függők
Lehet hogy volt már róla szó, de nincs kedvem 300+ posztot átolvasni, szóval remélem tudja valaki fejből: pc-n Play Pro-val pontosan mikortól lehet majd nyomni az új játékot?
-
Kristof_94
nagyúr
Én még meg sem vettem a játékot...
Mondjuk október és november közepén is lesz vizsgám, szóval inkább tanulni kellene.
Boxra mennyi most a legolcsóbb alap és ultimate? -
miro.
senior tag
Azert ezek az objektivek szep packeket adnak.
Oktober kozepen kurva jol fognak jonni. -
toxicjew
addikt
🚨 There will be FREE and PAID versions of Evolutions in EAFC 24 ✅
The paid version costs 50,000 coins or 1,000 FC points and gets a better boost
-
Sirandrish
legenda
Én azért megnéznék egy 2v1et akár a 2 csajszi meg Neymar között cselezés kategóriába
-
Jakesz
addikt
EA Play 1 hónapos előfizetés le van akciózva 380 ft-ra (legalábbis PS-en biztos), ezzel 10 órán keresztül lehet játszani az FC 24-et szeptember 22-től. Tökéletes lehetőség azoknak, akik ki akarják próbálni, majd eldönteni, hogy érdemes-e megvenni a játékot.
-
Woodslave
félisten
Minek bunteted magad?
nem éri meg a szenvedést..
Elvileg a nehézségi szint nem befolyásolja a rewardot de annak az esélye hogy rare player packot kapaz akkora mint jó lapot nyitni prémium gold packból
Én is volt hogy játszottam illetve gyereket rávettem semmi extra pack nem volt nekem se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest