- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
DaeMonS #16131 üzenetére
https://digi.hu/sites/default/files/ASZF/20140301-e_melleklet_csatornakiosztas_kabel_tv.pdf
Lehet persze újabb példány is, csak a Digi honlapján nem mindig egyszerű megtalálni valamit, így abba most nem mennék bele, nekem ez tavalyi mentés.
De lényeget tekintve stimmel valószínűleg, a doksi vége felé találhatók a digitális multiplexek kiosztásai.
Symbol Rate beállítás is valószínűleg még aktuális:
http://prohardver.hu/tema/dvb-t_dvb-s_dvb-c_kartyak_usb_pci/hsz_15714-15714.html
-
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS #16029 üzenetére
Itt van némi infó róla, egy időben a DVB-C csak QAM128-ig ment, lehet azóta javult a helyzet.
Fejleményeim t230-as tuner ügyében:
Mindhárom tuner ugyanúgy viselkedik. Ha két klienst használok (kodi+vlc) és nyilván ugyanazt a mux-ot nézem akkor vagy mindkettő jó, vagy egyik sem, asztali gépen feldobtam egy ugyanilyen környezetet, annyi különbséggel, hogy az Ubuntu desktop, itt tökéletesen működik, viszont Kodi nemeszi a hardveres gyorsitást, de ez egy másik történet. -
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS #16019 üzenetére
Ubuntu 14.10 minimal szerver 3.19 RC5-ös kernellel sem támogatta, megkapta GIT-ből a media_build-et, így már kernel oldalról rendben volt, Tvheadend stable csak a DVB-T részét látta, unstable-re váltva rendben látszik a két eszköz, beállításhoz pilóta vizsga kell
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi. Ilyennel úgy néz ki más is találkozott, megoldásokkal még nem próbálkoztam, lehet csak késleltetni kell a csatorna váltást.
Innen rendeltem darabját 22,50$-ért, plusz a postaköltség meg áfa meg a DHL vámolási költséggel együtt összesen 32000Ft (jajj) körül volt a három darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged