- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS
üzenetére
Ubuntu 14.10 minimal szerver 3.19 RC5-ös kernellel sem támogatta, megkapta GIT-ből a media_build-et, így már kernel oldalról rendben volt, Tvheadend stable csak a DVB-T részét látta, unstable-re váltva rendben látszik a két eszköz, beállításhoz pilóta vizsga kell
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi. Ilyennel úgy néz ki más is találkozott, megoldásokkal még nem próbálkoztam, lehet csak késleltetni kell a csatorna váltást.Innen rendeltem darabját 22,50$-ért, plusz a postaköltség meg áfa meg a DHL vámolási költséggel együtt összesen 32000Ft (jajj) körül volt a három darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi.
wassermann