Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fridaycs
üzenetére
"...de ittszámomra fontos lenne, hogy ha nem tetszik, akkor vissza tudjam küldeni."
Vissza tudod küldeni. Az EU teljes területén érvényes a 14 napos elállás.
"pl. a távirányító mennyire "kényelmes"."
Ezt viccnek szántad, ugye? Kb. ugyanannyira, mint a többi műanyag darab. Az meg, hogy a gombok hogy helyezkednek el rajta egy képen is látszik, még videó sem kell hozzá.
Amúgy a TechniSat Set Top Box-ok a piac prémium kategóriás eszközei. Aki ilyet vett még nem csalódott bennük. Egyrészt nincsenek hangolási gondjaik, - szemben a rengeteg távol keleti/lengyel stb. Set Top Box hangolási gondjaival, ami a fórumokon hozzászólások/panaszok formájában is megjelenik - másrészt képminőségük, csatorna váltási sebességük legendásan a legjobb a piacon.
Szerintem, csak kifogásokat keresgélsz, de - mint írtam - nekem aztán mindegy. ... a Te életed.

-
törölt tag
válasz
fridaycs
üzenetére
"A Technistar K4 ISIO-t magyar oldalon nem találtam,..."
Azért a XXI. században az EU-ban nem olyan nehéz ám pl. Németországból bármit is megrendelni.

(Számtalan ember még Kínából is rendel dolgokat.)Technistar K4 ISIO az amazon.de oldalán.
... de, Te tudod!

-
Watt25
veterán
válasz
fridaycs
üzenetére
De ha jelenleg a tévébe megy közvetlenül az koax és a CA modul, akkor az is megoldás, hogy csak egy sima egy tuneres box-ot veszel még (meg egy koax elosztót), így megoldható az, hogy felvétel közben mást nézel. (Hiszen a tévézéshez nem kell a box.) Persze ehhez kell kérni még egy CA modult és kártyát a TARR-tól. (Vagy nem rögzítesz kódolt csatornáról.)
-
törölt tag
válasz
fridaycs
üzenetére
TechniSat DVB-C Set Top Box-ok pl. Technistar K4 ISIO (4 db tuner és CI+-os CAM)
-
farkas-j
őstag
válasz
fridaycs
üzenetére
Itt szívesen segítenek konkrét ajánlattal. Azt azért érdemes meggondolni, hogy veszel egy nagyon drága kéttuneres boxot, vagy veszel két olcsóbbat amiből az egyiket "videomagnóként" használsz egy külső HDD-vel. Az utóbbi esetben érdemes olyan típust választani, ami megtudja osztani a belső hálózaton az előfizetői kártyát a másikkal. Az Amikonak a készülékei általában ilyenek. (Én használok így 3 Amiko boxot, igaz nem szoktam felvenni velük.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann