- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fridaycs #18179 üzenetére
"...de ittszámomra fontos lenne, hogy ha nem tetszik, akkor vissza tudjam küldeni."
Vissza tudod küldeni. Az EU teljes területén érvényes a 14 napos elállás.
"pl. a távirányító mennyire "kényelmes"."
Ezt viccnek szántad, ugye? Kb. ugyanannyira, mint a többi műanyag darab. Az meg, hogy a gombok hogy helyezkednek el rajta egy képen is látszik, még videó sem kell hozzá.
Amúgy a TechniSat Set Top Box-ok a piac prémium kategóriás eszközei. Aki ilyet vett még nem csalódott bennük. Egyrészt nincsenek hangolási gondjaik, - szemben a rengeteg távol keleti/lengyel stb. Set Top Box hangolási gondjaival, ami a fórumokon hozzászólások/panaszok formájában is megjelenik - másrészt képminőségük, csatorna váltási sebességük legendásan a legjobb a piacon.
Szerintem, csak kifogásokat keresgélsz, de - mint írtam - nekem aztán mindegy. ... a Te életed.
-
törölt tag
válasz
fridaycs #18174 üzenetére
"A Technistar K4 ISIO-t magyar oldalon nem találtam,..."
Azért a XXI. században az EU-ban nem olyan nehéz ám pl. Németországból bármit is megrendelni.
(Számtalan ember még Kínából is rendel dolgokat.)Technistar K4 ISIO az amazon.de oldalán.
... de, Te tudod!
-
Watt25
veterán
válasz
fridaycs #18174 üzenetére
De ha jelenleg a tévébe megy közvetlenül az koax és a CA modul, akkor az is megoldás, hogy csak egy sima egy tuneres box-ot veszel még (meg egy koax elosztót), így megoldható az, hogy felvétel közben mást nézel. (Hiszen a tévézéshez nem kell a box.) Persze ehhez kell kérni még egy CA modult és kártyát a TARR-tól. (Vagy nem rögzítesz kódolt csatornáról.)
-
törölt tag
válasz
fridaycs #18167 üzenetére
TechniSat DVB-C Set Top Box-ok pl. Technistar K4 ISIO (4 db tuner és CI+-os CAM)
-
farkas-j
őstag
válasz
fridaycs #18167 üzenetére
Itt szívesen segítenek konkrét ajánlattal. Azt azért érdemes meggondolni, hogy veszel egy nagyon drága kéttuneres boxot, vagy veszel két olcsóbbat amiből az egyiket "videomagnóként" használsz egy külső HDD-vel. Az utóbbi esetben érdemes olyan típust választani, ami megtudja osztani a belső hálózaton az előfizetői kártyát a másikkal. Az Amikonak a készülékei általában ilyenek. (Én használok így 3 Amiko boxot, igaz nem szoktam felvenni velük.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest