- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi1962
csendes tag
válasz
Armagedown #18165 üzenetére
nekem van mentett rom
-
Kernel
nagyúr
válasz
Armagedown #15474 üzenetére
-
csendes
addikt
válasz
Armagedown #15278 üzenetére
Csak az ingyenes MIndigTV-hez jó, nincs rajta CI vagy Conax. Nagyon régi TV-khez nem használható, amin csak antenna csatlakozó van (az STB antenna kimenete kizárólag antennajel továbbítására való másik DVB-T tunerhez, RF modulátort nem tartalmaz).
Teszt: [link]
Gyártó oldala: [link]
Edigital leírás, vélemények (ott már nem kapható): [link] -
törölt tag
válasz
Armagedown #15088 üzenetére
Ez azért függ a projektortól is. A filléres és mikroprojektorok tényleg nem sok fényerőt bírnak kipréselni magukból.
Samus: Ha csak alkalmi nézelődésre kell, akkor annyira mindegy. Digitális vételnél elsősorban a sw-en múlik a minőség.
-
Rick4
félisten
válasz
Armagedown #15088 üzenetére
Mivel este lesznek a meccsek, annyira nem lesz belőle gond.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Armagedown #14566 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen messze van a torony. Én is sokáig szobaantennát használtam a ~10 km-re lévő Vasvár/Hegyhátsál adóhoz és az egyetlen ok, amiért lecseréltem, az a mobiltelefon zavaró jele volt. Meguntam, hogy ha fel akartam venni, akkor ki kellett kapcsolnom a telefonom. Amennyiben az ez miatti szétesés nem zavarja és közel lakik a toronyhoz (esetleg még rá is lát), akkor nyugodtan vehet szobaantennát.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Armagedown #14215 üzenetére
Létezik merevlemezes is, amire titkosított formában készül a felvétel, de külső média lejátszására nem alkalmas, ha jól tudom.
Másik a PVR nélküli, egyszerű doboz.
Ügyfeleknél szoktam látni ezeket, TV-javítás közben, de egyébként nem én vagyok a "szétszedős fazon", aki a cikkeket írta.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Armagedown #14211 üzenetére
Semmire nem jó, mert a szolgáltatás a box egyedi hardveres azonosítójához kötődik, ahhoz állítják be az előfizetett csomagokat például. Mivel kártya ennél nincs.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Armagedown #13489 üzenetére
Először a VLC beállításai között rögzítem (ekkor még ne fusson semmi műsor), utána a programot bezárom, így elmenti, ide:
c:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\vlc\vlcrc
Az *.m3u kiterjesztés egyébként társítható a VLC-hez, illetve egy probléma miatt én később *.vlc nevet adtam neki (de bármilyen egyedi kiterjesztés kitalálható), amit a VLC-hez társítottam. Utána klikkre indul.
(#13488) Cheesy
Ez is csak arra utal szerintem, hogy minden kapcsolat adott, de jel hiányában nem tudja feltölteni a puffert.
-
spiritex
veterán
válasz
Armagedown #13453 üzenetére
Csak szólok, hogy a Lidl-ben 7499,- : [link]
-
Kernel
nagyúr
válasz
Armagedown #12141 üzenetére
A távszabályzó linkelt honlapján a Pace típusra vannak találatok, típusszámot nem kell beírni. Azokat célszerű kipróbálni, attól függetlenül, hogy SAT-kódok, hátha csinál valamit.
LG, esetleg Samsung TV-kódokat is kipróbálhatsz, ugyanis máskor előfordul, hogy ezek a távszabályzók bezavarnak a kínai DVB-T vevő működésébe is, nemkívánatos módon.
A fix kódokat sok ilyen távszabályzó bármelyik módban felveszi (TV stb.), vagy hibajelet ad, ha nem. Automatikus kódkeresést viszont a SAT-módban célszerű lefuttatni, mert oda szokták sorolni az egyéb Set Top Boxokat is.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Armagedown #11620 üzenetére
Nagyjából egyenlő távolságban a Siófok, Nagykanizsa, Kaposvár, Kabhegy négyzetben, kábé pont a közepén.
-
válasz
Armagedown #11506 üzenetére
Akkor rossz helyen kerested.
Terratec H5, Delock,EyeTVHybrid -
Bloksma
aktív tag
válasz
Armagedown #10740 üzenetére
Szerintem azért drágább már, mert ez egy újabb verzió. Ebben már van DVB-C tuner is, D525 processzor, stb
-
moondeer
csendes tag
válasz
Armagedown #10736 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Akkor mindegy melyikre cserélném ki, nem lennék előbbre. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Armagedown #9365 üzenetére
Jó, de hát az is antenna csatlakozó. Én még nem láttam olyat, aminek egyáltalán nincs antenna csatija, tehát csak beépített lenne....
-
BeLac
tag
válasz
Armagedown #9114 üzenetére
Na én rendeltem egyet.
Ha megjön leírom a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest