Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Kalacskepu #3 üzenetére
Nem emlekszem arra, hogy barmilyen facebookon megosztott esetnel ennyi uj / kamu facebook profil alol osztottak volna az eszt.
Erdekes jelenseg volt
-
DigitXT
félisten
Az hagyján, de amikor 5 perc múlva megint, mert hátha most már megy.* Ja mégsem.
Lényeg a lényeg, én soha nem hittem, hogy vége, csak az adatvesztés híre volt ijesztő.
(Felmerült bennem, hogy egy csomó infót innen szoktam előtúrni, mert kvázi blogként megírtam adott topikban az adott tapasztalatokat, évek után is hasznos. Szerencsére, néhány hónap esett csak ki, a nagy tapasztalások meg évekkel ezelőttről származnak.)*: de nem tudatosan, egyszerűen reflexből. Mobilon is... Munkahelyen is.
Néha 10x.
-
Napi 10x kattintottam a PH-ra, megszokásból. És mind a 10 alkalommal csak utána tudatosult bennem, hogy "ja, tényleg, nem megy"
-
Illya
csendes tag
-
Szerintem a világvége ebben az esetben egybeírandó: [link].
-
Chosen
addikt
Back 🙌
-
Donki Hóte
veterán
Egy hétig nem működött a Prohardver, a kormány máris lecsökkentette a 2025-ben várható gazdasági növekedést.
Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha nem sikerül helyreállítani az oldalt
-
Úgy olvastam, hogy az új irány a felhő... a lapcsalád részéről is... csak egyetérteni tudok vele
Before blackout és after blackout
-
Narxis
nagyúr
Te jó ég! El se hiszem, hogy újra itt vagyunk! PH! mindenek felett és mindörökké! Mostantól sokkal jobban meg fogjuk becsülni!
-
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Az utóbbi pár hónapban nekeem is volt pár bejegyzésem amit a legtöbben csak trollkodásnak vennének... nem bánom ha nem látom őket viszont xD
-
-
Ez most egy nagy vízválasztó volt. Annyira hogy talán emlegetni is fogjuk. Lehet majd mondani hogy a katasztrófa előtti és utáni userek.
2025.07.22 - 2025-07-29 The Big PH Blackout
Odaveszett pár bejegyzésem és sok hozzászólásom, de ott egye a fene legalább nem kell letagadnom ha hülyeséget írtam.
-
Depiboy
tag
válasz
SzőkeKapitán #5 üzenetére
Mindig lehet mindent jobban csinálni, ha okosak akkor ebből most nagyon okulnak és jövőben valószínüleg fejleszteni fognak mindenen.
-
Hát jó, akkor kezdem én...
Az elmúlt ~6-7 évben elég inaktív voltam, nem úgy mint az utolsó pár hónapban, és amikor láttam az oldalt letérdelni sajnáltam, hogy talán elvesztünk egy helyet, ahol szerintem egyébként rengeteg hasznos információ található meg.
Őszinte leszek...
Az amit kommunikáltak és ahogy leírták az infrastuktúrát... hát mondjuk ki: lett volna mit jobban csinálni.De örülök hogy az oldal visszatért és a jövőben is olvashatom a teszteket, a "mit válasszak" topicokat mindenféle témában, és mindenféle egyéb logout tartalmat.
-
Végre ismét itt vagyunk
-
Kalacskepu
senior tag
Reméljük aki a Facebook posztok alatt rinyált / sírt most már megnyugodott.
-
CaNNa3IS
senior tag
-
Depiboy
tag
Prohardver mindent túlél, ettől is csak erősebb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s 14 FHD(1920x1080)i7-1165G7/32GB RAM/512GB SSD/Nvidia T500 4GB/4G LTE
- Kingston HyperX Renegade DDR5 6400 CL32 (6000CL30) 2X16 GB - 2033-ig grai itthon
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 9 5900X 12-Core 3.7GHz AM4 (64M Cache, Up to 4.8 GHz) Processzor!
- Apple iPad 11th Gen. (2025) 128GB WIFI Yellow, Bontatlan, Új, 0 Perces, Sárga, 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022