- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaisi
csendes tag
válasz
#04441088 #7300 üzenetére
Hi Staker,
Az USB-s kütyüről beszélsz? Nekem működik de csak egy helyen a lakásban, persze beltéri erősítős antennával csutra felcsavarva. Szerencsémre itt van a móri adótorony nem messze (én csókakőn lakom) de szerintem pont árnyékban így tényleg csak 1 hely van ahol tudok fogni valamit. Hozzá kell tennem hogy a TV-m tunerje sokkal jobban veszi mint ez az USB-s szutyok. Amúgy nem lenne rossz. Lehet átviszem majd Mórra és kipróbálom ott is...
Meg persze nem lenne rossz ha megemelnék az adó teljesítményét is. Persze erre mondhatnátok teljes joggal hogy próbálkozzak tetőantennával...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest