Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaisi
csendes tag
válasz
üzenetére
Hi Staker,
Az USB-s kütyüről beszélsz? Nekem működik de csak egy helyen a lakásban, persze beltéri erősítős antennával csutra felcsavarva. Szerencsémre itt van a móri adótorony nem messze (én csókakőn lakom) de szerintem pont árnyékban így tényleg csak 1 hely van ahol tudok fogni valamit. Hozzá kell tennem hogy a TV-m tunerje sokkal jobban veszi mint ez az USB-s szutyok. Amúgy nem lenne rossz. Lehet átviszem majd Mórra és kipróbálom ott is...
Meg persze nem lenne rossz ha megemelnék az adó teljesítményét is. Persze erre mondhatnátok teljes joggal hogy próbálkozzak tetőantennával... -
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
Köszi Azbest,
A problémám az hogy a Philips tv-m egy ANT150-es Thomson antennával fullra felcsavart erősítővel veszi az adást egész jól. Ergo nálam erősítő nélkül a sima botantennával tuti nem fog menni.
Az a gáz hogy így nem is tudom egyáltalán kipróbálni mit tud az USB kütyü, hiszen a csatlakozója nem kompatibilis a normál antenna csatlakozóval... Nem tudsz valami megoldást erre? Székesfehérváron is próbáltam, ott sem jött össze az eredeti botantennával. Én csókakőn lakok, itt mellettünk Móron nemrég üzemeltek be egy adótornyot dvb-t-re, szerintem a thomson antennával annnak a jelét fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Router gondok
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest