Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaisi
csendes tag
válasz
#04441088 #7300 üzenetére
Hi Staker,
Az USB-s kütyüről beszélsz? Nekem működik de csak egy helyen a lakásban, persze beltéri erősítős antennával csutra felcsavarva. Szerencsémre itt van a móri adótorony nem messze (én csókakőn lakom) de szerintem pont árnyékban így tényleg csak 1 hely van ahol tudok fogni valamit. Hozzá kell tennem hogy a TV-m tunerje sokkal jobban veszi mint ez az USB-s szutyok. Amúgy nem lenne rossz. Lehet átviszem majd Mórra és kipróbálom ott is...
Meg persze nem lenne rossz ha megemelnék az adó teljesítményét is. Persze erre mondhatnátok teljes joggal hogy próbálkozzak tetőantennával... -
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
Köszi Azbest,
A problémám az hogy a Philips tv-m egy ANT150-es Thomson antennával fullra felcsavart erősítővel veszi az adást egész jól. Ergo nálam erősítő nélkül a sima botantennával tuti nem fog menni.
Az a gáz hogy így nem is tudom egyáltalán kipróbálni mit tud az USB kütyü, hiszen a csatlakozója nem kompatibilis a normál antenna csatlakozóval... Nem tudsz valami megoldást erre? Székesfehérváron is próbáltam, ott sem jött össze az eredeti botantennával. Én csókakőn lakok, itt mellettünk Móron nemrég üzemeltek be egy adótornyot dvb-t-re, szerintem a thomson antennával annnak a jelét fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged