- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaisi
csendes tag
válasz
#04441088 #7300 üzenetére
Hi Staker,
Az USB-s kütyüről beszélsz? Nekem működik de csak egy helyen a lakásban, persze beltéri erősítős antennával csutra felcsavarva. Szerencsémre itt van a móri adótorony nem messze (én csókakőn lakom) de szerintem pont árnyékban így tényleg csak 1 hely van ahol tudok fogni valamit. Hozzá kell tennem hogy a TV-m tunerje sokkal jobban veszi mint ez az USB-s szutyok. Amúgy nem lenne rossz. Lehet átviszem majd Mórra és kipróbálom ott is...
Meg persze nem lenne rossz ha megemelnék az adó teljesítményét is. Persze erre mondhatnátok teljes joggal hogy próbálkozzak tetőantennával... -
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
Köszi Azbest,
A problémám az hogy a Philips tv-m egy ANT150-es Thomson antennával fullra felcsavart erősítővel veszi az adást egész jól. Ergo nálam erősítő nélkül a sima botantennával tuti nem fog menni.
Az a gáz hogy így nem is tudom egyáltalán kipróbálni mit tud az USB kütyü, hiszen a csatlakozója nem kompatibilis a normál antenna csatlakozóval... Nem tudsz valami megoldást erre? Székesfehérváron is próbáltam, ott sem jött össze az eredeti botantennával. Én csókakőn lakok, itt mellettünk Móron nemrég üzemeltek be egy adótornyot dvb-t-re, szerintem a thomson antennával annnak a jelét fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged