Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Milyen tunert tudtok ajánlani ami:
-Megy linux alatt is
-Win-en keresztül lehet steamolni valami progival,( jó lenne ha ahhoz is tudnátok segíteni..)
-DVB-T-s
- Nem egy havi fizetésbe kerül. Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm! -
fkenny
senior tag
Szia!
A tetőantenna vicces dolog, mivel annyira siettünk mikor fel lett rakva a nyáron a padra, hogy szó szerint le lett lökve a földre, és így is kiváló
Win7 és xp alatt is műxik, a gyári szutyokkal ,de win media centerrel nem.
Linux alá meg még várok ötleteket. Saját antennával is és tetővel is működik. Persze tetővel bent lakásba, a kis gyárival meg autóban. Remélem tudtam segíteni.
Rick4: Ki fogom próbálni! Köszönöm! -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam barátnőmtől egy USB-s DVB-t tunert. Gyárilag spec csatis a cucc és csak bot antenna járt, hozzá így csináltam egy kis átalakítást, hogy lehessen használni a kütyüt. Működik is rendesen, de a gyári progija nagyon ratyi. Nevén mondva: BlazeDTV 6.0 Mit ajánlotok e helyett, win alá? Ubuntu alatt pedig mivel tudom nézi a képét(?), mert a rendszer fel is ismerte fel, is raktam rá a zárt driver. Pár kép a cuccról, mivel noname így nem tudom megmondani mi a neve, de biztos van köztetek aki ilyet használ.
A képen látszik a modolt antenna így tudom, tetőantennával is használni, de a kocsiban ezzel a kis szutyokkal isA rendes átalakító közel 1000Ft, és ezzel is jött a tetőantennával, rossz kábelezéssel a jel, nagyon jó minőségben. A feltett kérdéseimre a választ előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged