- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
#65675776 #1189 üzenetére
Érdemes elolvasni ezt:
http://www.sg.hu/cikkek/64204/nvidia_frontalis_tamadas_az_intel_ellen
(utolsó rész: Tegra)
Vagyis pár éven belül már lesz/lehet DVB-T, MPEG4 vételére képes mobilkütyü is...
Magyarán a DVB-H nem lesz túl sokáig...Én meg a HD adások minősége miatt aggódom még mindig. Néztem most analógon (PAL) az Életképek című sorozatot, és úgy tűnt, hogy már azt is HD-ban vették fel. Csak azt nem értem, hogy hogyan képesek ilyen tré minőséget elérni ezekkel a vadiúj hádés cuccokkal. Szerintem rosszabb lett a képminősége a sorozatnak, mint amit előtte az 5-10 éves SD kamerákkal vettek fel... A Presszó is kaki minőség, de csak az Életképek-nél bukott ki, hogy mennyire is az (ugyanaz a mosott, életlen, fakó, néha zajos kép mindkettőnél)...
Ha megnézem a nyugati HD adások (lekonvertált) analóg/PAL változatát (pl. VOX), azoknál teljesen tökéletes képet látok. Szép, tiszta, éles, színes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest