Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri0810
csendes tag
Hello!
Most lett bekötve a DIGITV és sajnos, csak utólag szembesültem a tudattal, miszerint a TV(Panasonic Plasma Full HD 2 éves) sajnos csak DVB-T-t tud kezelni, így a Digis DVB-C-s digitális, HD adásokat nem tudja kezelni.
A kérdésem az, hogy lenne e valami átalakító, amivel lehetne orvosolni ezt a dolgot.
Ahogy olvasgattam a fórumokat találtam készülékeket, amik át tudják alakítani, de ezekkel az a baj, hogy külön távirányító és így macerás tv-t nézni.
Szóval egy olyan átalakító kellene, ami simán a DVB-C-t át tudja alakítani DVB-T-re hogy direktbe tudja fogadni a TV és így a TV-n keresztül közvetlen lehessen tévézni.
Ha hallott, látott már valaki ilyen kütyüről, vagy tud valami megoldást, kérem írja meg, nagyon fontos lenne!
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest