Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
Sziasztok,
Digi kábel tv szolgáltatás van nálunk. Tegnap sikerült rájönnöm hogy a sima eddig meglévő antenna kábelen megy a dvb-c jel is, így a tv-t át is állítottam
(hirtelen lett is 86 csatorna 54 helyett, ráadásul műsorfüzet menü is értelmet nyert ^^) Viszont hiába keresek bárhol, eddig nem találtam pc-be való dvb-c tunert sehol. Lehet kapni egyáltalán ? PCI, PCI Express mind1 kb ... Vagy hogy tudnám megoldani hogy a gépemen is tudjak digitális adást nézni ? Mert az előző tunerom napokban halt meg, és nem akarok újra analógot venni, ha már tudom digitálisan is nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(hirtelen lett is 86 csatorna 54 helyett, ráadásul műsorfüzet menü is értelmet nyert ^^) Viszont hiába keresek bárhol, eddig nem találtam pc-be való dvb-c tunert sehol. Lehet kapni egyáltalán ? PCI, PCI Express mind1 kb ... Vagy hogy tudnám megoldani hogy a gépemen is tudjak digitális adást nézni ? Mert az előző tunerom napokban halt meg, és nem akarok újra analógot venni, ha már tudom digitálisan is nézni
wassermann