- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Én még a II. emeleten is padlószinten találtam a legjobb vételt. De én is mit össze kínlódtam szobaantennákkal is, lepkeantennával is, ablakon kívül is. Egy ideig a dohányzóasztalnak támasztva használtam, így volt nézhető.
Majd egy váratlan ötlettel a lepkeantennát betettem a sarokba, a TV mögé, ahol nem is látszik. Kifelé néz, a fal felé, egy reflexiót vesz, ugyanis az adó pont ellenkező irányba van. Persze, el kell találni egy bizonyos szöget, de utána stabilan nézhető.
Legjobb lett a vétel. Így már elviselhető, míg beindul nálunk a helyi adó, hiszen a sarokban senkit nem zavar az antenna. Vertem volna a fejem a falba, hogy pont a legkézenfekvőbb helyet ki sem próbáltam...
Egyébként nálam a lepkeantenna beépített erősítőjét a DVB-T vevő 5 V-ja táplálja, ez is optimális, mert bár az erősítő 12 V-os, de 12 V táppal már túlvezérlődik, gerjed, torzul a jel, rosszabb lett a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Discord
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest