Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Én még a II. emeleten is padlószinten találtam a legjobb vételt. De én is mit össze kínlódtam szobaantennákkal is, lepkeantennával is, ablakon kívül is. Egy ideig a dohányzóasztalnak támasztva használtam, így volt nézhető.
Majd egy váratlan ötlettel a lepkeantennát betettem a sarokba, a TV mögé, ahol nem is látszik. Kifelé néz, a fal felé, egy reflexiót vesz, ugyanis az adó pont ellenkező irányba van. Persze, el kell találni egy bizonyos szöget, de utána stabilan nézhető.
Legjobb lett a vétel. Így már elviselhető, míg beindul nálunk a helyi adó, hiszen a sarokban senkit nem zavar az antenna. Vertem volna a fejem a falba, hogy pont a legkézenfekvőbb helyet ki sem próbáltam...

Egyébként nálam a lepkeantenna beépített erősítőjét a DVB-T vevő 5 V-ja táplálja, ez is optimális, mert bár az erősítő 12 V-os, de 12 V táppal már túlvezérlődik, gerjed, torzul a jel, rosszabb lett a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann