Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Cöletibi
üzenetére
Na igen, aztán majd 3 év múlva kitalálják, hogy 2 adó ingyenes, a többiért fizess és ki lehet dobálni az összes ilyen vevőt. Én meg sem engedném, hogy Conax modul nélkül forgalmazzák őket
Olyan borzalmakat láttam a boltokban, hogy siralom. Hirshmann felirattal 30 ezer Ft környékén Conax nélkül, egyetlen scart kimenettel. A készülékek legalább fele bóvli: fogyasztói társadalom ugye
Azért írtam, hogy aki nem jár utána tüzetesen a dolgoknak, az megszívja.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan borzalmakat láttam a boltokban, hogy siralom. Hirshmann felirattal 30 ezer Ft környékén Conax nélkül, egyetlen scart kimenettel. A készülékek legalább fele bóvli: fogyasztói társadalom ugye
Azért írtam, hogy aki nem jár utána tüzetesen a dolgoknak, az megszívja.
wassermann