Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
Fundy00
üzenetére
Igen, általában minden szoftvert tudod használni. Speciálisan a te igényeidet nem tudom, mivel lehetne kielégíteni, mert frontendként szoktam használni ezeket, de csak pár a teljesség igénye nélkül:
- SmartDVB
- DVBDream
- AltDVB
- VLC (ez nem túl kényelmes)
..., majd a többiek még kiegészítenek.Nem vagyok 100%-osan biztos a dologban, de mintha az XBMC-t lőttem volna össze a tuner használatára. Nem kezel közvetlen tunert, de egy háttérprogrammal egyszerűen megoldható volt. Én a tvheadend nevűt tettem fel, ha jól emlékszem. Ez a tunert kezeli közvetlenül, ehhez van egy web-es felület, amiben azt a fajta felvételi módot be lehet állítani, amit te szeretnél (sorozat automatikus felvétele háttérben EPG alapján), és az XMBC is tud csatlakozni rá, és vezérelni a csatornaváltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann