Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Igen ez alapból tiszta sor, hogy a drót is foghat, de a fene gondolta, hogy ez a kütyü úgy meg szopogatja a villanyt, hogy 3ból 1 hosszabbító se válik be. Meg annyi mindent használok ezekről a hosszabbítókról, hogy nem is gondoltam rá először. Vibra motoros joyt gond nélkül viszi, Saitek X52ő joyomon van egy csomó led meg egy LCD kijelző, ezek órákat mennek gond nélkül.
De tény, mert melegszik is ez a DVB-t Dongle, tehát nyilván kéri az ampert.
A melegedés volt ez egyik ami miatt gyanús lett, hogy be kéne dugni hátra, a másik meg, hogy a második gépemen trehányságból nem lettek kikapcsolva a windows hangok és csatorna keresés közben hallottam a hangokat mintha ki-be dugdosnám az USB-t.Most viszont nagy bajban vagyok, mert annyi USB cuccom van, hogy hátra ezt nem dughatom be mert mellé nem fér semmi szinte. És ahogy nézegettem az alaplamom plussz hátlapi kivezetéseit, azok drótjai se olyan turbók, hogy hegeszteni lehetne róluk. És így ezekután hosszabbítóról nem szeretném használni.
Majd keresem valami izom hosszabbítót boltban és akkor annyiba kerül postával utánajárással a DVB-T nézés mintha egyből vettem volna egy pinnacle 7010ix kártyát
Volt is egy vaterán nemrég 7000 forintért, bánom is rohadtul a dolgot, hogy hagytam elúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann