Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csendes #7481 üzenetére
Igen ez alapból tiszta sor, hogy a drót is foghat, de a fene gondolta, hogy ez a kütyü úgy meg szopogatja a villanyt, hogy 3ból 1 hosszabbító se válik be. Meg annyi mindent használok ezekről a hosszabbítókról, hogy nem is gondoltam rá először. Vibra motoros joyt gond nélkül viszi, Saitek X52ő joyomon van egy csomó led meg egy LCD kijelző, ezek órákat mennek gond nélkül.
De tény, mert melegszik is ez a DVB-t Dongle, tehát nyilván kéri az ampert.
A melegedés volt ez egyik ami miatt gyanús lett, hogy be kéne dugni hátra, a másik meg, hogy a második gépemen trehányságból nem lettek kikapcsolva a windows hangok és csatorna keresés közben hallottam a hangokat mintha ki-be dugdosnám az USB-t.Most viszont nagy bajban vagyok, mert annyi USB cuccom van, hogy hátra ezt nem dughatom be mert mellé nem fér semmi szinte. És ahogy nézegettem az alaplamom plussz hátlapi kivezetéseit, azok drótjai se olyan turbók, hogy hegeszteni lehetne róluk. És így ezekután hosszabbítóról nem szeretném használni.
Majd keresem valami izom hosszabbítót boltban és akkor annyiba kerül postával utánajárással a DVB-T nézés mintha egyből vettem volna egy pinnacle 7010ix kártyát
Volt is egy vaterán nemrég 7000 forintért, bánom is rohadtul a dolgot, hogy hagytam elúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Béta iOS-t használók topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple 100% Akku
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest