- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csendes #7481 üzenetére
Igen ez alapból tiszta sor, hogy a drót is foghat, de a fene gondolta, hogy ez a kütyü úgy meg szopogatja a villanyt, hogy 3ból 1 hosszabbító se válik be. Meg annyi mindent használok ezekről a hosszabbítókról, hogy nem is gondoltam rá először. Vibra motoros joyt gond nélkül viszi, Saitek X52ő joyomon van egy csomó led meg egy LCD kijelző, ezek órákat mennek gond nélkül.
De tény, mert melegszik is ez a DVB-t Dongle, tehát nyilván kéri az ampert.
A melegedés volt ez egyik ami miatt gyanús lett, hogy be kéne dugni hátra, a másik meg, hogy a második gépemen trehányságból nem lettek kikapcsolva a windows hangok és csatorna keresés közben hallottam a hangokat mintha ki-be dugdosnám az USB-t.Most viszont nagy bajban vagyok, mert annyi USB cuccom van, hogy hátra ezt nem dughatom be mert mellé nem fér semmi szinte. És ahogy nézegettem az alaplamom plussz hátlapi kivezetéseit, azok drótjai se olyan turbók, hogy hegeszteni lehetne róluk. És így ezekután hosszabbítóról nem szeretném használni.
Majd keresem valami izom hosszabbítót boltban és akkor annyiba kerül postával utánajárással a DVB-T nézés mintha egyből vettem volna egy pinnacle 7010ix kártyát
Volt is egy vaterán nemrég 7000 forintért, bánom is rohadtul a dolgot, hogy hagytam elúszni... -
Gyöször
senior tag
Hihetetlen, működik.
Kész vagyok teljesen. reggel 10:30 körül hozta a postás, most lett jó. Persze azóta hegesztem.
Mi volt a baj? Ti ezt a trutymót USB hosszabbítón használjátok, vagy gép hátuljába bedugva közvetlen az alaplapra? 3 hosszabbítóval megpróbáltam, semmi. Most este bedugtam hátra csakúgy záporoznak azóta a DTV csatornák.
Bocsi, hogy fárasztottalak benneteket!
Az a vicc, hogy keresett meg minden. Programok felismerték, csak nem találtak semmit. Szép nap volt
-
Gyöször
senior tag
válasz
Mr. Teddy #7466 üzenetére
kezeli, keres, de jelerősség, jelminőség 0 meg se mukkan. Próbálgatom a saját kis botantennájával, de az esélytelen amúgy is, de hiába teszem rá a koaxot (100%h jön a jel és nagyon jól) azzal is semmi
Közben a másik gépre sikerült feltenni a CD-jén található Blaze-t ott fut nem rinyál a kodért, de az se talál semmit.
megörjít.
js és kimértem a koax mcx átalakítót, tökéletes, nem az szívat. Ugyan annyi milivoltot mutat mint nélküle. kb 15 mV ez nemtom jó-e. mikor hozzáfogtam még 2 mV volt, aztán megszüntettem a padláson a koax osztást, meg az antenna közösítést a régi m1 antennával, azóta lett 15 mV.
Direktbe csak ide jön le a koax kábelem, a legrövidebb úton, max 2-3 méter, se toldás se osztás nincs már benne.
Az antenna alatt van megosztva egy F csatlakozós fém osztóval, a másik ág 15 méter, azon vidáman megy a TV. Meg itt bent is most. -
Gyöször
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a kínai mindenki által jól ismert HDTV USB DVB-T kütyüm.
Van egy LG tv-nk, azzal kiváló a vétel, padláson van lepke antenna, szentestől kb 25-30 kmre vagyok. TV szerint 50% körül van a jelerősség mindkét muxon, de ő sosem kockázódik be, és ha gyengébb a jel akkor is kiváló a vétel rajta.Namost ez az USB vacak nem csinál semmit. Vettem hozzá mcx koax átalakítót is.
Vele kapott kiscdről tettem vel a driverét, majd utána dugtam be az usb be. Valami DVB-T 2 nek ismerte fel a win.
A saját Blaze 6.0 nem jött össze, a kódomat ami a CDn van már valaki használja azt mondta. A Stick valamit csinál mert távirányító power gombbal behozza a blaze-t
DVB- viewer 4.5 semmi
homesys 4 semmi
VLC semmi. Találtam itt a VLC ről leírást hogy kell használni, aszerint pötyögök be mindent, persze 786000 khz meg 826000 khz-val 8 MhzTehát csatornát nem talál semelyik progi. Ezen a kütyün az egyik az led? Az világítani szokott? mert nekem nem csinál semmit.
XP SP3 ról van szó. Mit rontok el, vagy rossz ez a dudva? -
Gyöször
senior tag
Muhaha csatlakozom én mint egy szentesi "júzer" (vagy lúzer)
Hívott a szomszéd néni, hogy úúristen tragédia történt, elromlott a tv-je. Ámondom mielőtt átemgyek nagy mellénnyel, benyomom már a miénket. Nincs jel. Oké.
Én lefogadtam volna, hogy a hó...
Bár mondjuk annyi eszem lehetett volna, hogy reggel még volt TV gond nélkül, pedig a hó a tetőn kb annyi volt mint most, noha egész nap esik.
-
Gyöször
senior tag
Heló!
Összességében ajánlod ezt a műszert? 2,7 től 5e-ig vesztegetik ezt a "veteránok" be akarok ruházni egy ilyenbe.
Mi lehet az a minimum PC amivel gond nélkül lehet nézni a mindigTValap 7 csatiját?
Egyáltalán az enyém elég neki? E6320 C2D proci + 8600 Gt videókártya, bár az nemtom egyáltalán beleszól-e, nem értek hozzá.
Boldog Karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akvarisztika
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged