Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma #7177 üzenetére
Kivéve, hogy időnként elakad. De az XBMC CD/DVD-ről, merevlemezről tud lejátszani vagy hálózatról streameket. Nem lehet vele közvetlenül TV-t nézni, kell hozzá egy szerver (VLC, Myth Backend, Tvheadend, VDR, stb.) ami küldi a stream-et: [link] . Ezek közül a legnépszerűbb a MythTV. Az meg egyelőre nem támogatja a VAAPI-t, ahogy írtam. Értem, hogy elvileg így is megoldható a dolog, ha nem kell semmit transzkódolni. Azért kérdeztem, hogy van-e gyakorlati tapasztalata valakinek ezzel. De akkor fordítva kérdezem: Mi az előnye egy ATI kártyának egy NVIDIA kártyával szemben Linux alatti média-(de)kódolásnál? Szerintem erre a célra inkább NVIDIA kártyát érdemes használni mondjuk egy linux HTPC-ben, mert jobb a hardveres dekódolás szoftver (codec/driver) támogatottsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest