- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
N-vidi-A #6780 üzenetére
Jó kérdések, egyikre sem tudok optimális választ adni.
Kinek mi mennyit ér, az tök szubjektív. Én 7500-ért vettem év elején és amennyi (hd) műsort már felvettem vele, és az mennyi örömet okozott nekem, annyit bőven megért. Persze minél olcsóbb, annál jobb, de nekem biztosra kellett mennem, hogy 64 bites támogatása legyen, ennek volt, nem tököltem tovább, megvettem. ebay, meg ilyen dolgok nálam nem játszanak, ezért magyar pénzben számolva megérte nekem.
Mivel nem pesti vagyok, így erre végképp nem tudom a választ. A gyári kekszantennával simán 100%-osan veszem a jelet 1,5km-re a toronytól, úgy, hogy nem is a toronyra néz az antenna.
Van hozzá cd, ami rögtön kuka, ha van neted, jó nagy teljes értékű távirányító, ami nekem nem szükséges, a készülék minőségi hatást kelt, de ennek sincs sok előnye, inkább legyen tartós, megbízható, mint szép. De formás alakja van, meg kell hagyni.
------
SmartDVB fejleszti a CI supportot a programjához, talán ez is lehet a továbbiakban egy alternatíva, bár nem értek a dologhoz, gondolom közzéteszem, hátha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest