Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A Nubiánál vehetünk legolcsóbban levegőt
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
N-vidi-A #6780 üzenetére
Jó kérdések, egyikre sem tudok optimális választ adni.
Kinek mi mennyit ér, az tök szubjektív. Én 7500-ért vettem év elején és amennyi (hd) műsort már felvettem vele, és az mennyi örömet okozott nekem, annyit bőven megért. Persze minél olcsóbb, annál jobb, de nekem biztosra kellett mennem, hogy 64 bites támogatása legyen, ennek volt, nem tököltem tovább, megvettem. ebay, meg ilyen dolgok nálam nem játszanak, ezért magyar pénzben számolva megérte nekem.
Mivel nem pesti vagyok, így erre végképp nem tudom a választ. A gyári kekszantennával simán 100%-osan veszem a jelet 1,5km-re a toronytól, úgy, hogy nem is a toronyra néz az antenna.
Van hozzá cd, ami rögtön kuka, ha van neted, jó nagy teljes értékű távirányító, ami nekem nem szükséges, a készülék minőségi hatást kelt, de ennek sincs sok előnye, inkább legyen tartós, megbízható, mint szép. De formás alakja van, meg kell hagyni.
------
SmartDVB fejleszti a CI supportot a programjához, talán ez is lehet a továbbiakban egy alternatíva, bár nem értek a dologhoz, gondolom közzéteszem, hátha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest