Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
N-vidi-A
üzenetére
Jó kérdések, egyikre sem tudok optimális választ adni.
Kinek mi mennyit ér, az tök szubjektív. Én 7500-ért vettem év elején és amennyi (hd) műsort már felvettem vele, és az mennyi örömet okozott nekem, annyit bőven megért. Persze minél olcsóbb, annál jobb, de nekem biztosra kellett mennem, hogy 64 bites támogatása legyen, ennek volt, nem tököltem tovább, megvettem. ebay, meg ilyen dolgok nálam nem játszanak, ezért magyar pénzben számolva megérte nekem.
Mivel nem pesti vagyok, így erre végképp nem tudom a választ. A gyári kekszantennával simán 100%-osan veszem a jelet 1,5km-re a toronytól, úgy, hogy nem is a toronyra néz az antenna.
Van hozzá cd, ami rögtön kuka, ha van neted, jó nagy teljes értékű távirányító, ami nekem nem szükséges, a készülék minőségi hatást kelt, de ennek sincs sok előnye, inkább legyen tartós, megbízható, mint szép. De formás alakja van, meg kell hagyni.
------
SmartDVB fejleszti a CI supportot a programjához, talán ez is lehet a továbbiakban egy alternatíva, bár nem értek a dologhoz, gondolom közzéteszem, hátha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen ingyen játszhatunk a Battlefield 6-tal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Fujifilm X
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ulefone Armor 33 Pro
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann