Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz klaczi #6700 üzenetére

    Tegnap teszteltem, köszi, nem kérek belőle. :R Totál fagyás mindennél. :(((
    Leginkább jó .ts-szerkesztő progi kéne, amely képes kezelni azt a szart, ami TV2-ről és RTL-klubról jön. Királyi és osztrák adók .ts formátumát simán tudom konvertálni MPEG-be, aztán szerkeszteni, de a kereskedelmi adók használhatatlanok. Media Center WTV felvételei megint, pedig az rendben felveszi ezt a kettőt is, csak WTV-ben.
    Kaptam Leadtek topicban tippet, hogy Live Movie Maker állítólag kezeli, de ezt csak holnapra tudom megnézni.

    opera11: Nekem egy ilyesfajta, ANT100 Tesco-s antennám van, és szépen bejön vele minden, osztrák adók is, ill. érdekes módon Mo. felől 4 extra osztrák adó, amely Ausztria felől nem. :Y Csak azokhoz majd meg kell dupláznom az antennát, mert pont az ellenkező irányban vannak.

    mandiner: Köszi, töltöm, csakhogy nekem össze kellene raknom valahogy. Vagy marad a teljes felvétel, aztán kivágom a reklámblokkokat, és egyben marad a többi? TV2 és RTL Klub esetében működik?

    csendes: Igen, a VLC az egyetlen, amely lejátssza a TV2-t és az RTL Klubot hanggal. Egyébként kellemes meglepetés számomra a MS Media Centere, csak az meg WTV formátumban vesz fel, de amit felvesz, azt gond nélkül le is játssza.

    Itt fel vannak sorolva olyan progik, amelyek garantáltan nem kezelik le a TV2 és az RTL Klub felvételeit. Próbáltad valamelyiket ezekkel?

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák