Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tegnap teszteltem, köszi, nem kérek belőle.
Totál fagyás mindennél. 
Leginkább jó .ts-szerkesztő progi kéne, amely képes kezelni azt a szart, ami TV2-ről és RTL-klubról jön. Királyi és osztrák adók .ts formátumát simán tudom konvertálni MPEG-be, aztán szerkeszteni, de a kereskedelmi adók használhatatlanok. Media Center WTV felvételei megint, pedig az rendben felveszi ezt a kettőt is, csak WTV-ben.
Kaptam Leadtek topicban tippet, hogy Live Movie Maker állítólag kezeli, de ezt csak holnapra tudom megnézni.opera11: Nekem egy ilyesfajta, ANT100 Tesco-s antennám van, és szépen bejön vele minden, osztrák adók is, ill. érdekes módon Mo. felől 4 extra osztrák adó, amely Ausztria felől nem.
Csak azokhoz majd meg kell dupláznom az antennát, mert pont az ellenkező irányban vannak.mandiner: Köszi, töltöm, csakhogy nekem össze kellene raknom valahogy. Vagy marad a teljes felvétel, aztán kivágom a reklámblokkokat, és egyben marad a többi? TV2 és RTL Klub esetében működik?
csendes: Igen, a VLC az egyetlen, amely lejátssza a TV2-t és az RTL Klubot hanggal. Egyébként kellemes meglepetés számomra a MS Media Centere, csak az meg WTV formátumban vesz fel, de amit felvesz, azt gond nélkül le is játssza.
Itt fel vannak sorolva olyan progik, amelyek garantáltan nem kezelik le a TV2 és az RTL Klub felvételeit. Próbáltad valamelyiket ezekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc Raiders
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Esztétikai hiba, akciós! - Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Totál fagyás mindennél. 
Csak azokhoz majd meg kell dupláznom az antennát, mert pont az ellenkező irányban vannak.
wassermann