- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoman528
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, azt hiszem megoldottam, vagy megoldódott?!
Szóval Cablestar HD2 csatornakeresés:Első lépésként berágtam és kicseréltem a koax 7 méter hosszú lengőkábelt egy Kácsa HDTV típusú háromszoros árnyékolású 75 Ohm, 115dB-es kábelre, aranyozott csatikkal, potom 5000 forintért.
A jel erősség ennek hatására 55-60% -ról, 65-70% -ra erősödött!
A csatornakeresés DVB Dream v 1.5e alatt kézi módban, a Digi-s csatornakiosztásból kinézett transzpondereket egyenként beállítva sikeres volt!
Viszont a DVD Dream nekem nem működik kifogástalanul! A HD adások nem jelennek meg, csak fekete háttér. A csatornaváltás lassú, és instabil az egész. Van amikor egyetlen csatorna sem jelenik meg.
Feltettem tehát a gyári DVB Viewer TE2 -t is.
Csatornakeresés rutinból kézi módban transzponderenként egyesével zsír!
Szépen muzsikál, HD adók hasítanak.
Végül is nem tudom, hogy a kábelcsere, vagy a kézi keresés miatt sikerült ,de mindegy!
Még egy kérdés. A rögzített felvételeken a hang eléggé elcsúszik! Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest