Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoman528
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, azt hiszem megoldottam, vagy megoldódott?!

Szóval Cablestar HD2 csatornakeresés:Első lépésként berágtam és kicseréltem a koax 7 méter hosszú lengőkábelt egy Kácsa HDTV típusú háromszoros árnyékolású 75 Ohm, 115dB-es kábelre, aranyozott csatikkal, potom 5000 forintért.

A jel erősség ennek hatására 55-60% -ról, 65-70% -ra erősödött!
A csatornakeresés DVB Dream v 1.5e alatt kézi módban, a Digi-s csatornakiosztásból kinézett transzpondereket egyenként beállítva sikeres volt!

Viszont a DVD Dream nekem nem működik kifogástalanul! A HD adások nem jelennek meg, csak fekete háttér. A csatornaváltás lassú, és instabil az egész. Van amikor egyetlen csatorna sem jelenik meg.
Feltettem tehát a gyári DVB Viewer TE2 -t is.
Csatornakeresés rutinból kézi módban transzponderenként egyesével zsír!
Szépen muzsikál, HD adók hasítanak.
Végül is nem tudom, hogy a kábelcsere, vagy a kézi keresés miatt sikerült ,de mindegy!
Még egy kérdés. A rögzített felvételeken a hang eléggé elcsúszik! Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Futás, futópályák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- EAFC 26
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann