- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
premete #6123 üzenetére
ha leadtek tunernek mondja magát, akkor lehet, hogy megy vele az ő pvr2 programjuk is: [link]
A tied milyen tuneres? Azt tudom hogy AF9015-ös az egyik chip, de a tuner chip emellett lehet többféle, ahonnan én rendeltem [link] ott TDA18218 tuneres változat volt, amihez patchelni kellett linux alatt a v4l-dvb csomagot. Ha az ebay-es eladónál olyan van ami más tuneres, amit esetleg a linux is ismer alapból, akkor inkább onnan fogok rendelni néhány darabot én is a házon belüli stremeléshez
Az enyémről könnyen lejött a műanyag burkolat, ha az antenna felőli végénél körömmel szétnyitottam. Esetelg tudnál képet csinálni róla, vagy máshogy ki lehet deríteni a tuner chip típusát?
Drivert innen is lehet tölteni az eszközhöz: [link]
vagy akár a leadtek oldaláról is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő