Hirdetés
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
premete
üzenetére
ha leadtek tunernek mondja magát, akkor lehet, hogy megy vele az ő pvr2 programjuk is: [link]
A tied milyen tuneres? Azt tudom hogy AF9015-ös az egyik chip, de a tuner chip emellett lehet többféle, ahonnan én rendeltem [link] ott TDA18218 tuneres változat volt, amihez patchelni kellett linux alatt a v4l-dvb csomagot. Ha az ebay-es eladónál olyan van ami más tuneres, amit esetleg a linux is ismer alapból, akkor inkább onnan fogok rendelni néhány darabot én is a házon belüli stremeléshez

Az enyémről könnyen lejött a műanyag burkolat, ha az antenna felőli végénél körömmel szétnyitottam. Esetelg tudnál képet csinálni róla, vagy máshogy ki lehet deríteni a tuner chip típusát?
Drivert innen is lehet tölteni az eszközhöz: [link]
vagy akár a leadtek oldaláról is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Eredeti játékok OFF topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann