Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Igen beszéltünk róla, viszont hiába V1.5 alatt egyáltalán nincs hang, mert nem is lehet AAC dekódert kiválasztani, az általam próbált 1.5+ verziónál pedig már ki lehetett választani AAC dekódert és volt is hang, viszont a kép meg lemerevedett.
Több AAC dekódert is kipróbáltam, viszont mivel fórumokon is azt olvastam, hogy abban a verzióban még bugos az AAC kezelés, így akkor hagytam a témát.
Most pedig, hogy a DVB Dream fizetős lett, ráadásul nem is olcsó, számomra már nem jelent alternatívát, így az újabb verziókkal már nem kísérleteztem. Könnyen lehet, hogy a legújabb fizetős V1.5c változattal már megy jól az AAC hang, ezt nem próbáltam.
Egyébként szerintem hiába tud hasznos extrákat a Dream, azokat leginkább műholdas vételnél lehetne kihasználni, dvb-t-hez olcsóbb fizetős alternatívaként ott a Dvb Viewer, ingyenesnek pedig a SmartDVB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann