- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Igen beszéltünk róla, viszont hiába V1.5 alatt egyáltalán nincs hang, mert nem is lehet AAC dekódert kiválasztani, az általam próbált 1.5+ verziónál pedig már ki lehetett választani AAC dekódert és volt is hang, viszont a kép meg lemerevedett.
Több AAC dekódert is kipróbáltam, viszont mivel fórumokon is azt olvastam, hogy abban a verzióban még bugos az AAC kezelés, így akkor hagytam a témát.
Most pedig, hogy a DVB Dream fizetős lett, ráadásul nem is olcsó, számomra már nem jelent alternatívát, így az újabb verziókkal már nem kísérleteztem. Könnyen lehet, hogy a legújabb fizetős V1.5c változattal már megy jól az AAC hang, ezt nem próbáltam.
Egyébként szerintem hiába tud hasznos extrákat a Dream, azokat leginkább műholdas vételnél lehetne kihasználni, dvb-t-hez olcsóbb fizetős alternatívaként ott a Dvb Viewer, ingyenesnek pedig a SmartDVB.
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest