- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacky74
csendes tag
Szasztok!Tanácsot kérnék:
Van egy LCD-m ami DVB-T tunerrel és egy Fibernet-es kábel TV előfizetésem. Na ezt akarnám
egy kábelre rakni. Tudom hogy kell hozzá közösítő csak a kérdés hogy melyiket. Én két lehetőséget látok:1. Veszek 1 PMSW 300 DVB-T / CATV átkapcsolót, van most jelenleg egy mezei UHF antennám
és ezeket rakom össze. Ez valóban elég e és működik e ily módon a dolog?2. Veszek 1 PMSW 200 DVB-T / CATV átkapcsolót és egy normális DVB-T antennát ami adja majd az 5 V-ot és így rakom majd össze.
Ha jól értettem az eddigi bejegyzésekben ha közösítőn van a két jel akkor a TV-n lévő csatorna váltás fogja kiadni a jelet a közösítőnek hogy melyikre váltson.(DVB v. kábel) Tehát nem nekem kell ki/be kapcsolgatni a DVB-T antennát vezérelni az 5V-ot.
Ugye az is szempont hogy az 1-es megoldás lenne az olcsóbbik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Mobil flották
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- OLED monitor topic
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- További aktív témák...
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest