- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacky74
csendes tag
válasz
zhagyma #5068 üzenetére
Köszi a választ! Szóval (bocsi az ismétlésért és szájbarágásért) a megoldás hogyha nem akarok kapcsolgatni és dugdosni akkor marad az a megoldás hogy veszek egy DVB-T antennát és egy PMSW 200-t hozzá ezen kívül más nem kell.
Így egy kábel megy be és lesz DVB csatornám és analóg kábel amikor pedig köztük távir.-al váltok a relé át fogja kapcsolni hogy melyikről jön a jel.Samsung Le40C650-em van és visszaolvasva más már jelezte hogy nem tud kiadni 5V-ot ezt ügyfélsz. és szervíz is megerősítette.
Ez a lezárási csillapítás amit írtál okoz valami gondot v. csak plusz info?(képminőségre van hatása?)
-
zacky74
csendes tag
Szasztok!Tanácsot kérnék:
Van egy LCD-m ami DVB-T tunerrel és egy Fibernet-es kábel TV előfizetésem. Na ezt akarnám
egy kábelre rakni. Tudom hogy kell hozzá közösítő csak a kérdés hogy melyiket. Én két lehetőséget látok:1. Veszek 1 PMSW 300 DVB-T / CATV átkapcsolót, van most jelenleg egy mezei UHF antennám
és ezeket rakom össze. Ez valóban elég e és működik e ily módon a dolog?2. Veszek 1 PMSW 200 DVB-T / CATV átkapcsolót és egy normális DVB-T antennát ami adja majd az 5 V-ot és így rakom majd össze.
Ha jól értettem az eddigi bejegyzésekben ha közösítőn van a két jel akkor a TV-n lévő csatorna váltás fogja kiadni a jelet a közösítőnek hogy melyikre váltson.(DVB v. kábel) Tehát nem nekem kell ki/be kapcsolgatni a DVB-T antennát vezérelni az 5V-ot.
Ugye az is szempont hogy az 1-es megoldás lenne az olcsóbbik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest