Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, elmentem ma két boltba is venni nagy szélessávú lepke antennát, de mind a két helyen amikor megkérdezték,hogy hova lesz (II. kerület, Mechwart liget környéke), akkor azt mondták, hogy nem lesz elég, hanem tető antenna kell (3x annyiért),főleg amiért nem találom az m1 és m2 a szobaantennával.
Igazából nem a pénzen van a hangsúly,hanem,hogy azt a tetőre kéne rakni és így bonyolódik a dolog,míg a lepke egyszerűbb lett volna itt az erkélyemen.
Na most, januárban próbáltam utoljára a vételt, akkor az m1 és m2-t nem tudtam befogni.
Ugyebár II. kerület, Mechwart liget, beltéri erősítős kis antennát kirakom az erkélyre, dvb-t vevő a tv-be építve.Gondoltam azóta volt a teljesítmény emelés, hátha jobb a vétel.
Megint kiraktam az antennát, de az m1 és m2-t megint nem találta.
Aztán észrevettem egy booster funkciót a tv-ben,ami eddig be volt kapcsolva, kikapcsoltam,és most már van m1 és m2,meg a többi.
Azt hittem, hogy a booster csak javíthat, de ezek szerint tévedtem.
Az lenne a kérdésem, hogy akkor most biztos, hogy a lepke nem jó,főleg így,hogy most már mindegyik adót tudom fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- World of Tanks - MMO
- Docker konténerizálás
- Kuponkunyeráló
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest