Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, elmentem ma két boltba is venni nagy szélessávú lepke antennát, de mind a két helyen amikor megkérdezték,hogy hova lesz (II. kerület, Mechwart liget környéke), akkor azt mondták, hogy nem lesz elég, hanem tető antenna kell (3x annyiért),főleg amiért nem találom az m1 és m2 a szobaantennával.
Igazából nem a pénzen van a hangsúly,hanem,hogy azt a tetőre kéne rakni és így bonyolódik a dolog,míg a lepke egyszerűbb lett volna itt az erkélyemen.
Na most, januárban próbáltam utoljára a vételt, akkor az m1 és m2-t nem tudtam befogni.
Ugyebár II. kerület, Mechwart liget, beltéri erősítős kis antennát kirakom az erkélyre, dvb-t vevő a tv-be építve.Gondoltam azóta volt a teljesítmény emelés, hátha jobb a vétel.
Megint kiraktam az antennát, de az m1 és m2-t megint nem találta.
Aztán észrevettem egy booster funkciót a tv-ben,ami eddig be volt kapcsolva, kikapcsoltam,és most már van m1 és m2,meg a többi.
Azt hittem, hogy a booster csak javíthat, de ezek szerint tévedtem.
Az lenne a kérdésem, hogy akkor most biztos, hogy a lepke nem jó,főleg így,hogy most már mindegyik adót tudom fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann