- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Hát nem is használok.
Miután ujratettem a win -t stabilan fut a dvbviewer.
A gondom az, hogy Media Player nem ad hangot azoknál a filmeknél amik a tv2 ill rtlklub ról származnak.
Azt már tudom, hogy a HE-AAC codec kel csinálják a hangját, tehát ezt kellene a MediaPlayernek megtanítani a codecet feltettem, a Dvbviewer használja is.
Azonban a MediaPlayer nem !Más :
Ismertek .e olyan progit, amivel meglehet csinálni rendesen a digitális adásból származó anyagok utomunkáit, reklám kivágás, áttünések, ilyesmik, persze ujrakódolás nélkül.Továbbá valami olyan progi kellene amivel ezeket a TS eket, be lehet valami normális konténerbe tenni, mondjuk MKV ba vagy avi ba.
EPG :
Bzoley, mivel lehet az EPG ét az xmltv ből a Win 7 MCE számára lefordítani, van az oldaladon ilyen, ami leszedi onnan, csak szeretnék egy sajátot csinálni, márcsak kalandvágyból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest