- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
zhagyma #4219 üzenetére
Szia Zhagyma!
A netboard.hu/sat -on és is tag vagyok, ott is láttam már a neved. UHU alá én adaptáltam a VDR -t, a "skystar2 linuxszal" topicban taglaltam a folyamatát.
Azért nem ez a legrosszabb vételi hely Budapesten, mert lenn a Bécsi úton itt Üröm fele , meg szemben a Csúcshegy északkelet oldalában is biztosan rosszabb, mint nálam. Én a völgy felett mintegy 50 m-es magasságban lakom. A Kevélyek csoportjáról rálátni szép időben a Széchenyi hegyre, tőlem meg a Kevélyekre.
Ha eláll a hó és megenyhül..
Megpróbálom majd a Nagykevélyre forgatni az antennát, hátha a reflektált hullámok vételével eredményt tudok elérni, de ahhoz át kell vinni az antennát a ház túloldalára, vagy magasabb árbócra kell szerelni. Elég nagy az előre-hátra viszonya ennek a TRIAX -nak, szerintem nem reménytelen a helyzet teljesen.A másik ötletem, hogy kölcsönkérek egy működő USB tunert, hátha az USB busz kevésbé zabálja el a tuner jelét, mint a PCI busz. Csak kéne adat a különféle USB tunerek érzékenységéről.
A Leadtek Dongle Gold -ra gondoltam, mert az ráadásul teljesen linux kompatibilis is, ára sem húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest