Új hozzászólás Aktív témák
-
Godmax
tag
Nem lesz olcsó! Ha STB-t akarsz, találsz olyat amiben ha nincs is alapból, kérhetsz hozzá 2 tunert.
Egyik sem nagyon van 30k alatt.
Én a napokban vásároltam egy Technotrend 1501-es DVB-C kártyát, ami Mo.-on a Digi-hez jó. Sőtt, szuper!
Egyébként arra figyelni kell, ha nem DIGI-s előfizud van, hogy legyen kártyafoglalat, amibe bedughatod az előfizetőazonosítód, mert mindenki kódolja a digitális adást a fent említeett szolgáltatón kívül. Ezen kívül tudtommal a UPC-nél az STB-hez párosítják a kártyát, így ott csak a jasátjukat használhatod.
Vagyis ha UPC-s vagy, felejtsd el, ha T-Home-os, akkor drága lesz, ha DIGI-s, zöld az út
.
Én mindenképp kártyát vennék újra azt hiszem, és Neked is a Technotrend 1501-est ajánlhatom, mert tudtommal megy Linuxon az új kernellel /bár nem próbáltam/.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest