Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Sziasztok, új vagyok a topicon és rögtön egy laikus kérdéssel nyitnék
Pár hónapja vettem egy PH-s arctól egy Terratec Cinergy HT PCMCIA analóg/DVBT tunert, videódigizésre kellett.. nemrég gondoltam kipróbálom, mi is ez a híres dvb-t (normál tévét se nagyon nézek, nem vagyok sznob, csak egyszerűen hidegen hagy)..Naszóval, dél-pesten élek, de a masinát kipróbáltam a Gellérthegy közelében lévő irodámban is, egyik helyen sem talált adást a dvb-t része.. próbáltam a gyári programmal és még jó pár egyébbel is, legutóbb a DVB Dream-et tettem fel.. nulla csatornát talált.
A kütyü PCMCIA-s, analóg csatik bejönnek, bár elég zajosan (gyári teleszkópos botantennája van, bár szobai antennával jobb a minőség). De DVB-T adás nuku.
Valamit rosszul csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- független szinte karcmentes Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hónapja vettem egy PH-s arctól egy Terratec Cinergy HT PCMCIA analóg/DVBT tunert, videódigizésre kellett.. nemrég gondoltam kipróbálom, mi is ez a híres dvb-t (normál tévét se nagyon nézek, nem vagyok sznob, csak egyszerűen hidegen hagy)..
wassermann