Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Sziasztok. Még 2015-ben vettem egy Alcor usb-s tunert [link] , soha nem bírtam működésre bírni, nem talált egy csatornát sem a, jelerősség szinte "0", pedig tökéletes a vételem egy triax tetőantennával. Most kicsit több időm van vele foglalkozni, és úgy néz ki megoldódni látszik a dolog, de csak félig. Hidegen nem jó, de ha kicsit hagyom melegedni akkor magához tér, próbából ráraktam egy asztali halogén lámpára, és egyből kiakadt a jelerőssége max-ra. Mi lehet benne rossz, javított már valaki ilyent, vagy hasonlót? Még megpróbálom hagyom lehűlni és rámérek az ellenállásokra, ha mázlim van akkor ott lesz a hiba, ha meg nincs szerencsém akkor valamejik chip-nél van szakadás. Tudom nem nagy összeg, de semmit nem szeretek kidobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann