Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
A jel csökkentő jó lehet, de szabályozhatót vegyél. Az Invertonak az "átlag" fejekhez képest jobb jel/zaj aránya, erősen felhős, esős, havazós időben is lesz jeled. Nemcsak a jelszint, a minőség is fontos! Ha kevés lenne, lejjjebb tekered a csillapítót legfeljebb, de szerintem nem lesz szükség rá, ki kell próbálnod.
-
garga01
őstag
Szia, nem tudom kaptál-e választ a netboard-on, de én arra tippelnék, hogy "túl erős a jel" a digis boxnak és nem tudja az AGC-t normálisan beállítani, ezért nem jön be a digis box-al.
A Inverto Black ultra, vagy röviden "BU"-nak is becézett fej az egyik legnagyobb nyereséggel rendelkező fej, nehezen vehető műholdakra, vagy kis antennába a legjobb. Nekem van egy 60 centis (aka. kicsi) antennám, abban van egy ugyanilyen fej és az Astra 3-at veszem fele szépen. A webalpon is (és magyar webshopon is)a rövidítésekben szerepel: HGLN, ami annyit tesz: High gain (nagy erősítés, nyereség), low noise=alacsony zajtényező
Szóval a digis boxnak (tipikus low-end szolgáltatói box) rossz az AGC (automatic gain control) kezelése, a fej "túl sok" jelet adhat és a box ezt sztem nem tudja kezelni. A Strong egy jó középkategóriás márka, azért megy azzal. Ha esetleg másik műholdat is akarsz venni, arra elhasználhatod a BU fejet, a Digre (Thor/Intelsat) meg használj egy másikat. Inverto-ból is van más típus.
De nyugodtan dobd fel a kérdést a netboardon, pl. a fej minőség vagy tükör méret topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest