- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
garga01 #19663 üzenetére
"Elsőből lesz az utolsó" nem egy rossz mondás, én már az elején erre gondoltam. Fel is hívtam egy antenna szerelőt, hogy nincs-e jel csillapítója, kérdi minek, elmeséltem a sztorit, és ő erre leoltott, hogy a Digi TV-nek amúgy is gyenge a jele, meg, hogy neki még erre nem volt szüksége. Jól van keresgéltem más felé, de akkor ezek szerint hiába, mert neked is az a véleményed, hogy túl erős a jel, amit észre is lehet venni azon, hogy amik jól bejönnek azok nagyon erősek bármelyik fejnél amit eddig felraktam. akkor egy jelcsillapítóval működne a dolog, vagy felesleges, mert csak azt érném el amit a jelenlegi Triax-al, ergó csak pénzkidobás lenne?
-
fer
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Inverto Black Ultra Twin fejet Kaon na 9240 hd Digi tv-s boxal? Nálam nem jön be jó néhány adó, mozi+ Digi Life, meg még néhány, másik fejjel tökéletes, de ezzel nem, már vissza is küldtem egyet, de a csere fejjel is ue. a helyzet. Az érintett frekvenciák: 12687.00 (H), 12130.00 (H), 12723.00 (H)
Az az érdekes, hogy néhány napig jó volt utána már nem jöttek az említett adók. Kipróbáltam amit csak lehet, antennacsere, kábel csere, de semmi, azaz érdekes, hogy a strong beltérivel gond nélkül működik, pl. az u tv a stronggal bejön, a digis beltérivel már nem. Mivel horizontális frekvenciákról van szó, a feszültséget is kimértem terhelésen de nem megy 18v alá. Most egy Triax TTW 006 van fent amivel jó, csak ha már megvettem az Invertot azt szerettem volna használni, de úgy látszik nem fog menni, még mielőtt az antenna beállítással jönne valaki, műszerrel állítottam be.
Létezhet box és fej között inkompatibilitás? Mer másra már nem tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest