Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
garga pista #20631 üzenetére
A DiGi kábeltv egyetlen előnye, hogy jelenleg több TV-re is szétosztható a háztartáson belül. Én már legalább 16 éve nem nézek TV-t, de a szüleim igen. Kérdés, hogy ha majd mindenféle doboz kell hozzá, meg 2x annyiba kerül 2 tévére, akkor is kell-e majd nekik. Ha rajtam múlna, már az optika bekötésekor sem kértem volna TV szolgáltatást... Ez nem csak a DiGi miatt van, hanem úgy eleve a "lineráis TV" nem érdekel, alja műsorok, rengeteg reklám, és gondolom a helyzet csak romlott az utóbbi években, szóval ebből inkább nem kérek (még ingyen sem kellene, nemhogy pénzért).
Ha változtatnak (pl. IP TV-re) akkor ezeket a DVB-C modulokat (muteromnál a PC-re van dugva egy ilyen USB stick) is el lehet felejteni majd... Meg kell tanítanom inkább torrentezni a szüleimet, így közel a 90-hez biztos könnyű lesz....
"...a túltolt DRM-el is plusz szög a lineáris tv koporsójába...." Ez találó volt, pontosan így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest