Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Egyáltalán nem
Csak amiatt keresgéltem Enigma-sat, hogy esetleg a felvételt egyből a szerver gépemre mentse, és elérhető legyen bárhonnan. De igazából nem ragaszkodom ehhez sem, sokkal egyszerűbb, ha a TV-hez van csatlakoztatva a box is, amire/amivel rögzítek, a kábel kétfelé osztva, egyik direktben a TV-be, amit használunk TV-zéshez, a másik meg a box-ba, amivel csak felveszek. És így ha a gyerek felvett mesét akar nézni, akkor csak egy bemenetet kell váltani kb. És ezekből az Amiko boxokból melyik ajánlott? Mert annyi van belőle hogy Dunát lehet rekeszteni.De amúgy ha a Vu+ Uno működik az Xbox Tunerrel, az sem drága. 15 a box, és szállítással együtt ebay-kleineinzeigung-ról 15 eur-ból megvan a Tuner is. Vagy akár az a Vu+-os DVB-C Tuner, amit linkeltem lent.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak amiatt keresgéltem Enigma-sat, hogy esetleg a felvételt egyből a szerver gépemre mentse, és elérhető legyen bárhonnan. De igazából nem ragaszkodom ehhez sem, sokkal egyszerűbb, ha a TV-hez van csatlakoztatva a box is, amire/amivel rögzítek, a kábel kétfelé osztva, egyik direktben a TV-be, amit használunk TV-zéshez, a másik meg a box-ba, amivel csak felveszek. És így ha a gyerek felvett mesét akar nézni, akkor csak egy bemenetet kell váltani kb. És ezekből az Amiko boxokból melyik ajánlott? Mert annyi van belőle hogy Dunát lehet rekeszteni.
wassermann