Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszönöm a képeket! Nekem fél évvel korábbi verzióm van. Néztem hogy USB-n ki lehet e menteni a firmware-t. (Az Amiko NEO-n pl ki lehet.) Van USB backup, csak szerintem nem a firmware-t menti. Én megcsináltam mindkét mentést, amiből gondolom az user az a beállításokat, a preset meg a készülék csatorna beállításait menti. Most írtam az eladónak, hogy szeretnék hozzá új firmware-t mert abban már van magyar nyelv. (Szüleim jobban elboldogulnának vele, mert nekik is vettem.) Kíváncsi leszek mi lesz a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann