Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz gulyasa #19129 üzenetére

    Nekem egy raspberry pi-re van dugva tuner, tvheadend telepítve rá. S hálózaton át van hogy nézek róla tévét. Fire tv 4k stick-kel dream player appal (h264 tévé adást hardveresen valamiért nem szereti, de sd adás elmegy szoftveres módban is), mibox androidtv-n Tvheadend Live Channel appal a beépített tv módba integrálódba. Telefonon a konyhában tvhclient appal. És 20-25 dolcsi körül vannak olcsó kínai tunerek (mygica t230 változatok és astrometa változatok), amelyek működhetnek vele.

    A rögzítés és több tuner használatával párhuzamosan több különböző adás nézése, rögzítése is megoldható így. A rögzítést samba megosztásos nasra is lehet tenni.

    Persze az is megy, hogy maga a pi legyen a médialejátszó, kodi felülettel, csak nekem streaming elfizetésekhez a rendes android alapú és támogatott rendszerek kellenek.

    Van olyan tuner, amit talán közvetlenül is bedugható andoidtv eszközbe is és a hozzá való app telepítéséve működhet a beépített tvnézővel. De egyrészt ritka, vagy nehezen beszerezhető, másrészt lehet pont a C módot nem tudja, csak a T-t azzal a szoftverrel. És így nem is kell a tévé kábeléhez közel lennie a megjelenítőnek, mert wifin is szépen megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák