Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Monngoose

    aktív tag

    válasz KBalázs34 #18787 üzenetére

    Átérzem a problémádat, én is hasonló cipőben jártam, úgy fél éven át kerestem az ideális boxot Digi kábelhez, mire rátaláltam a Vu+ UNO 4K Se-re. Újabb pár hónap kellett, mire megbékéltem az iszonyú árával (na meg gyűjtögettem :) ), de mondhatom, nem bántam meg, nagyon megéri az árát.

    A tunere cserélhető, jelenleg egy FBC DVB-C tunert használok, ami valójában egy twin tuner (egyben), mindegyiken 4 dekóder modullal. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 8 tunerem van, így egyszerre akár 8 különböző frekvenciájú csatornát is fel tudok venni, amit simán bír a gép.

    Egyszerűen imádom!!! A végletekig testre szabható, a csatornalista számítógépen is szerkeszthető, ftp-n is hozzáférhető, webes felületről is minden vezérelhető, beállítható, pl. azonnali felvételt indíthatsz, időzítettet állíthatsz be szerkeszthetsz másodpercek alatt, stb, stb.

    Amikor megvettem, mintha a fogamat húzták volna, de szinte azonnal összeszerelmesedtünk. Ha belegondolok, sokan 2-3-szor ennyit adnak ki évente mobilra, szóval minden egyes fillért megér.

    Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc

Új hozzászólás Aktív témák