Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Kiizzadtam magamból egy reklamációt, részben a korábbi levelek átszerkesztésével, remélem megértik....
Another user from hungary has already complained about a similar problem, affecting the tbs6281 tuner card, its driver was fixed after the complaint.
The TBS6281 dvb-c driver upgraded from v1.0.0.1 to v1.0.0.7 and released new Qamb driver after recalamation.
See following screenshot from tbsdtv site if can't believe:
(kép a tbs oldaláról)
I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver. Please fix the tbs6221 dvb-c driver!
Please try fix tbs6221 dvb-c driver, and sent me a beta driver for test purposes.Nézegettem hogy tv tuneres monitort sem nagyon kapni, vagy rosszul keresem, lehet hogy az lesz belőle ha kapok, a tuner meg lehet megy vissza németországba.
Esetleges Skylake-ra váltás miatt gondoltam hogy jó lenne egy pcie tuner a pci helyett de úgy látszik ez nekem nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann