Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
korcsi
üzenetére
A TBS 6805-ös nekem bevált linux alatt.
Mert win alatt neked is ugyanezek a problémák előjöttek dvb-c n?
A másik ssd-n a gépben linux van, de őszintén szólva elszoktam tőle, régen még életre keltettem alatta a technisat tunert, magamnak kellett megírni a transzponder listát ami alapján a konzolos scannelő program a csatornalistát legenerálta amit megevett a vlc. De jóideje már nem üzemelem be linux alatt a tunert, a tbs nél még a drivert is alá kellene hegeszteni, most depresszióban vagyok nincs kedvem, talán majd valamikor.Ha ilyen trágyadomb módon írták meg a drivert kétlem hogy linux alatt jobb lenne. Nálad linux alatt normálisan működik és win alatt ugyanazokat a hibákat produkálja mint nálam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Elden Ring PS5 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann